Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Este oficial: PokerStars va adauga la nivel global jocuri de cazino si pariuri sportive

Autor: | 21/11/2014

Jocurile de cazino au fost implementate pentru prima oara pe PokerStars.ES. Foto: pokerfuse.com

Jocurile de cazino au fost implementate pentru prima oara pe PokerStars.ES. Foto: pokerfuse.com

Desi zvonurile pe aceasta tema sunt vechi, ele au inceput sa se intensifice in ultima perioada, culminand astazi cu un comunicat de presa oficial trimis de PokerStars.

Discutiile pe aceasta tema au fost pe forum inca din 2012, iar anuntul facut astazi vine la o luna dupa ce Amaya a anuntat acelasi schimbari si pentru FullTilt. Desi au lasat sa se inteleaga ca este posibil ca PokerStars sa ramana exclusiv un client de poker, se pare ca s-a revenit asupra deciziei.

Asadar, conform anuntului oficial, in prima faza se va face update la client pentru a contine jocuri de tip blackjack si ruleta ( la fel ca si in Spania ). Update-ul se va face gradual, urmand ca aproximativ jumatate din clientii PokerStars sa beneficieze de el pana la finalul lui 2014. In 2015 vor fi adaugate jocuri de tip slot si pariuri sportive, iar in a doua parte a anului viitor acestea vor fi disponibile complet si pe platforme mobile.

Eric Hollreiser, responsabil cu comunicarea in cadrul companiei a declarat: “Vom aplica aceleasi principii, bune practici si integritate care au facut din PokerStars un brand de succes si noilor produse. Acestea vor ajuta la randul lor la dezvoltarea jocurilor de poker si la cresterea intregii afaceri”

Conform statisticilor facute dupa lansarea jocurilor de cazino pe PokerStars.ES si pe FullTilt Poker, s-a constatat ca aproximativ 30% din jucatorii de poker joaca si jocuri de cazino lunar, iar 50% din jucatorii de cazino de pe FullTilt  nu mai folosesc o alta platforma pentru a juca jocuri de cazino. Bazandu-se pe aceste date si pe comportamentul jucatorilor de pe cele doua platforme “pilot” s-a ajuns la concluzia ca este in beneficiul tuturor implementarea la nivel global.

Totusi, in cazul PokerStars, jucatorii vor avea posibilitatea sa dezactiveze permanent jocurile de cazino si sa aleaga sa nu mai primeasca nici un mesaj promotional legat de jocurile de cazino.

Daca doriti sa discutati pe marginea acestui subiect, va asteptam pe forum in threadul: PokerStars – Pariuri, pacanele, cazino online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!