Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

FullTilt Poker se “reinventeaza” si se pregateste sa devina un gigant in lumea gamblingului online

Autor: | 20/10/2014

Noul logo FullTilt

Noul logo FullTilt

Odata cumparate de catre Amaya intr-o tranzactie impresionanta, FullTilt Poker si PokerStars au inceput sa se concentreze din ce in ce mai mult pe extindere si eficientizare astfel incat profitul adus sa fie din ce in ce mai mare. Se pare ca principalul obiectiv este acoperirea sumei de achizitie intr-un timp cat mai scurt si mai apoi generarea de profit investitorilor din spatele Amaya Gaming.

Dupa ce PokerStars a anuntat ca va aduce schimbari programului VIP si ulterior a fost acuzat ca incearca sa produca mai multi bani intr-un timp cat mai scurt cu ajutorul noului format Spin & Go, a venit randul schimbarilor si in cazul FullTilt Poker.

Inceputul anului 2014 a adus jocurile de cazino pentru prima data in softul celor de la FullTilt Poker. Lucrurile au evoluat, s-au facut parteneriate cu principalii furnizori de jocuri de cazino si FullTilt Poker a ajuns sa aiba integrat un cazino online in toata regula. Cei de la Amaya au declarat ca doresc sa adauge cat mai repede si pariuri sportive, dar si alte tipuri de jocuri de noroc online, incercand astfel o revitalizare si o crestere a FullTilt Poker.

In urma cu cateva zile a inceput procesul de rebranding pentru FullTilt Poker, astfel incat noul nume sa reflecte mai bine obiectivele operatorului. Astfel, mai intai s-a renuntat la cuvantul “poker” si noul domeniu a devenit “fulltilt.com”, iar incepand de astazi a inceput sa se modifice si identitatea vizuala in acelasi sens. ( cuvantul “poker” a disparut din logo-ul FullTilt )

Exista voci in industrie care considera ca intr-un timp relativ scurt, FullTilt va ajunge un jucator foarte important atat in domeniul pariurilor sportive online, cat si in domeniul jocurilor de cazino la distanta.

Reprezentantii Amaya au declarat ca vor trimite publicitatii un comunicat care sa includa mai multe detalii despre planurile de viitor ale FullTilt.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!