Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

                Pentru a putea utiliza websiteul HOLDEM.RO, precum si sectiunea forum, trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile impuse de catre websiteul nostru. Prin acceptarea acestor termeni si conditii se presupun ca ai ati luat la cunostinta continutul acestora si ca drepturile si obligatiile v-au fost aduse la cunostinta.

HOLDEM.RO nu organizeaza si nu gazduieste jocuri de noroc online.

HOLDEM.RO este un portal web, specializat pentru a oferi informatii si analize despre jocul de poker, precum si alte sporturi cu carti. HOLDEM.RO pune la dispozitia utilizatorilor forumul, unde utilizatorii pot initia si participa la discutii legate de comunitatea de poker.

Pentru a accesa HOLDEM.RO, utilizatorul trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti. HOLDEM.RO poate solicita in orice moment utilizatorului prezentarea unor documente oficiale care sa ateste indeplinirea acestei conditii. In masura in care utilizatorul nu poate demonstra ca indeplineste conditiile minime de varsta, contul acestuia va fi blocat pana cand utilizatorul va oferi administratiei HOLDEM.RO documentele necesare.

Prin accesarea websiteului, utilizatorul accepta ca prezentii termeni sa fie aplicabile in raporturile juridice dintre acestia si HOLDEM.RO, iar pentru rezolvarea eventualelor litigii dintre HOLDEM.RO si utilizatori acestia inteleg sa aleaga competenta instantei in raza teritoriala a careia se afla HOLDEM.RO. Websiteul HOLDEM.RO se supune legilor din Romania, si desi poate fi accesat de oriunde din lume, HOLDEM.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru conflictul continutului cu legile straine.

Tot continutul prezentat pe HOLDEM.RO este protejat de drepturi de autor iar utilizarea fara drept a oricarui articol, postare, mentiune, reclama, imagine sau orice alt element care fac obiectul acestor drepturi reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, sanctionata conform Legii 8/1996.

 

I. Aplicabilitate

1. Prezentii termeni sunt aplicabili tuturor utilizatorilor care acceseaza portalul web HOLDEM.RO, in mod egal si nediscriminatoriu. Utilizatorul nu poate impune HOLDEM.RO alti termeni sau conditii pentru accesarea portalului, iar HOLDEM.RO nu se supune altor termeni si conditii decat cei stipulati in prezentul contract si legilor in vigoare in Romania.

2. Prin derogare, se vor aplica dispozitiile speciale prevazute pentru utilizarea forumului in raporturile nascute intre utilizator si website prin utilizarea formului.

3. HOLDEM.RO se supune legii privind protectia datelor cu caracter confidential si nu utilizeaza informatiile oferite de catre utilizatori in scop comercial. Aceste date au scop estimativ si statistic.

4. Pentru utilizarea forumului, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de mai jos, care vor fi aplicabili oricarei forme de utilizare a websiteului si a forumului.

 

II. Modificarea termenilor

1. Numai HOLDEM.RO poate modifica unilateral, in orice moment, termenii si conditiile aplicabile pentru utilizarea websiteului sau a forumului, daca va considera aceasta modificare necesara.. Noii termeni vor fi adusi la cunostinta utilizatorilor, prin deschiderea unei ferestre noi la autentificarea pe website, prin trimiterea unor mesaje pe forum in contul personal al utilizatorului sau prin e-mail, catre adresa de mail specifica in detaliile contului de catre utilizator. Odata notificat prin oricare dintre aceste moduri, se presupune ca utilizatorul a luat la cunostinta continutul noilor termeni, si orice accesare ulterioara a HOLDEM.RO se va supune acestora.

2. Utilizatorul nu poate solicita exceptarea sa de la noii termeni si conditii si nu poate fi supus in continuare vechilor termeni, noile dispozitii fiind obligatorii cu caracter general pentru toti utilizatorii, de la data la care a fost facuta comunicarea lor.

3. Utilizatorul care acceseaza portalul HOLDEM.RO dupa momentul comunicarii noilor termeni se va supune acestora in totalitate si nu poate invoca necunoasterea lor.

III. Obligatiile utilizatorului

1. De a avea un singur cont deschis pe HOLDEM.RO.

2. De a respecta prezentii termeni si conditii sub sanctiunea avertismentului, a interzicerii accesului pe forum sau pe website, sau inchiderea temporara sau definitiva a contului de utilizator.

3. De a nu face declaratii cu caracter abuziv, hartuitor sau violent, cu continut care invoca violenta sau care poate fi considerat provocator, sexist, obscen, pornografic, rasist, ofensator sau reprobabil moral.

4. De a nu insulta, hartui, ameninta, intimida, jena sau de a face afirmatii calomnioase la adresa altor utilizatori.

5. De a nu afecta in niciun mod viata persoanala a celorlalti utilizatori ai HOLDEM.RO fara acordul acestora, prin invadarea spatiului privat, dezvaluirea sau raspandirea de informatii, fie acestea adevarate sau fabricate, sau prin orice alt mod care poate aduce atingere vietii private a acestora.

6. De a nu folosi numele sau informatiile pe care le au despre utilizatorii HOLDEM.RO in niciun fel pentru a prejudicia imaginea sau patrimoniul acestora.

7. De a nu porni zvonuri sau de a raspandi informatii false sau fabricate despre HOLDEM.RO, despre activitatea portalului, despre administratorii si modul de lucru, respectarea legilor, opiniile sau pozitia pe care HOLDEM.RO sau reprezentantii acestuia o iau in probleme curente, inclusiv cele mediatizare.

8. De a nu se prezenta drept reprezentant al HOLDEM.RO sau al unei companii afiliate sau partenere HOLDEM.RO in relatiile cu tertii.

9. De a nu utiliza imagini, fotografii, grafica, materiale video, audio, sunete, texte, nume de marca, titluri, nume, software sau orice continut protejat legal fara acordul detinatorilor drepturilor de autor sau drepturilor conexe, fara drept legal sau conventional.

10. De a nu folosi imaginea, continutul, sigla, numele, adresa http HOLDEM.RO sau orice alt obiect al dreptului de proprietate intelectuala detinut de HOLDEM.RO in scop personal, comercial sau necomercial, fara acordul scris si expres din partea administratorilor HOLDEM.RO.

11. De a nu abuza de erorile de programare care ar putea permite drepturi suplimentare, acces la informatii privilegiate sau orice alte informatii, despre utilizatori sau despre HOLDEM.RO.

12. De a nu intreprinde actiuni care duc la supraincarcarea serverelor si/sau pot afecta in mod negativ normala utilizare a websiteului de catre utilizatori.

13. De a nu folosi codul websiteului fara acordul expres si scris al HOLDEM.RO, de a nu pirata acest cod sau de a instiga pe altii la folosirea, spargerea sau piratarea codului.

14. De a nu folosi HOLDEM.RO pentru a raspandi software piratat, fara licenta, si de a nu incita la folosirea de software piratat/fara licenta.

15. De a nu incarca pe website fisiere care contin virusi, troieni sau date distruse.

16. De a nu utiliza de programe software cu macrocomenzi sau alte programe software pentru trisat.

17. De a nu folosi programe care permit “minarea de date” sau care intercepteaza sau culeg in orice mod informatii legate de HOLDEM.RO, de utilizatori, sau informatii prezentate pe HOLDEM.RO, de orice natura.

18. De a nu intreprinde actiuni de natura a intrerupe transmisiile catre si de la serverele HOLDEM.RO.

19. De a nu se infiltra, in orice mod si in orice scop, in serverele HOLDEM.RO.

20. De a utiliza HOLDEM.RO numai prin browserele web obisnuite. Este interzisa orice alta utilizare, prin alte programe, scripturi sau alte instrumente ajutatoare.

21. De a respecta regulile particulare ale forumului.

22. De a nu folosi platforma de comunicari oferita de HOLDEM.RO pentru a promova produse, servicii, orice tip de reclama, de a nu hartui, agresa, insulta, adresa afirmatii calomnioase la adresa altor utilizatori, de a instiga la comiterea de fapte ilegale. Utilizatorul raspunde pentru continutul acestor comunicari, iar HOLDEM.RO nu isi asuma raspunderea pentru informatiile schimbate de utilizatori prin intermediul acestei platforme.

23. De a nu dezvalui username-ul si parola care i-a fost atribuita unor terte persoane si de a se asigura de confidentialitatea acestor date. Din motive de securitate, utilizatorul este incurajat sa-si schimbe in mod regulat parola pentru protejarea contului sau. Cand utilizatorul nu asigura confidentialitatea acestor date iar contul acestuia este utilizat de catre tertii care au ajuns in posesia acestor informatii, se va prezuma ca utilizatorul insusi a actionat prin contul sau. Utilizatorul poate proba ca nu este responsabil pentru accesarea respectiva si ca si-a indeplinit obligatiile de confidentialitate a informatiilor de accesare a contului.

24. De a citi e-mailurile primite din partea HOLDEM.RO, continutul acestora avand adesea importanta deosebita pentru activitatea pe website. Prin intermediul adresei de e-mail pe care utilizatorul o indica in formularul de creare a contului HOLDEM.RO va lua legatura cu acesta cu privire la orice aspecte din activitatea portalului sau a forumului.

25. De a nu alege un username care poate fi considerat ofensiv sau jignitor sau care poate aduce atingere moralei publice. Utilizatorul nu poate folosi un username care sa indice aparententa la un partid politic sau o confesiune religioasa, si nu poate folosi un username care sa invoce numele companiilor sau websiteurilor cu care HOLDEM.RO se afla in competitie pe piata. Daca utilizatorul incalca aceasta conditie, HOLDEM.RO are dreptul de a inchide contul utilizatorului sau de a-i solicita sa isi schimbe usernameul.

26. De a nu incalca drepturile subiective ale tertilor sau ale celorlalti utilizatori prin continutul postarilor de pe forum sau din portal.

27. De a nu contacta alti utilizatori prin orice mijloc in scopul de a-i atrage catre serviciile unui website cu continut similar, sau in scopul de a-i determina sa nu utilizeze serviciile oferite de HOLDEM.RO.

 

IV. Obligatiile HOLDEM.RO

1. De a pune la dispozitia utilizatorilor accesul la portalul HOLDEM.RO, cu exceptia situatiilor in care datorita unor cazuri de forta majora sau a unor alte evenimente neprevazute care nu pot fi calificate drept forta majora dar care datorita specificului lor afecteaza utilizare portalului functionarea HOLDEM.RO este perturbata.

2. De a sanctiona incalcarile prezentilor termeni si de a promova un mediu social civilizat, placut si profesionist.

3. HOLDEM.RO are dreptul de a utiliza de programe, scripturi si alte instrumente ajutatoare pentru a detecta incalcarile obligatiilor contractuale asumate de catre utilizatori si pentru a-i identifica pe acestia in cazul in care considera ca un utilizator actioneaza cu incalcarea obligatiilor sale.

V. Defecte ale forumului/websiteului

1. HOLDEM.RO asigura utilizarea websiteului si a forumului de catre utilizatori in versiunea existenta la momentul utilizarii. Utilizatorul are dreptul de a formula reclamantii si de a atentiona HOLDEM.RO cu privire la existena unor defecte de functionare. In schimb, utilizatorul nu are dreptul sa solicite ca o anumita functionalitate sa fie implementata, mentinuta sau modificata.

2. Utilizatorul este sfatuit sa probeze in mod adecvat orice defecte care survin in timpul utilizarii oricaror servicii ale HOLDEM.RO si sa le reclame, oferind HOLDEM.RO toate informatiile de care dispune si toate probele pe care le detine, pentru a facilita remedierea defectului.

3. Pentru orice reclamatii utilizatorii se vor adresa in scris, prin e-mail, la adresa admin@holdem.ro, orice alte reclamatii nefiind luate in seama.

4. HOLDEM.RO nu isi asuma nicio garantie pentru buna functionare a portalului.

 

VI. Raspunderea HOLDEM.RO

1. In activitatea de prestare a serviciilor, HOLDEM.RO nu isi asuma raspunderea pentru postarea pe website a unor informatii imprecise, toate postarile fiind in scop informativ. Orice greseala poate fi reclamata catre administratia portalului, insa HOLDEM.RO nu va raspunde pentru folosirea ulterioara acestor informatii de catre utilizatori.

2. HOLDEM.RO nu ofera nicio garantie ca:

– serviciul va fi furnizate in mod neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori

– orice eroare de program va fi corectata

– serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software pe care utilizatorul le foloseste

– serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil pentru prejudiciile cauzate de acestea

3. HOLDEM.RO nu percepe o taxa pentru accesarea continutului informational si nu garanteaza ca respectarea instructiunilor oferite de website sau de catre ceilalti utilizatori va aduce utilizatorului un succes in activitatile pe care le intreprinde. Respectarea metodelor si recomandarilor prezentate este statistic utila celor care doresc sa se informeze, insa HOLDEM.RO nu garanteaza obtinerea unui profit sau imbunatatirea activitatilor desfasurare.

4. Utilizatorul este responsabil pentru eventualele distrugeri cauzate computerului personal de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date care pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe website este folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.

5. HOLDEM.RO nu raspunde pentru prejudiciile cauzate ca urmare a nefunctionarii sau functionarii incorecte a portalului, sau pentru imposibilitatea onorarii unei comenzi.

6. HOLDEM.RO nu se obliga sa ofere continut personalizat sau servicii individuale utilizatorilor sai.

7. HOLDEM.RO face referire in continutul websiteului la o serie de operatori de poker online. Pentru serviciile oferite de acesti operatori precum si pentru orice prejudicii nascute din raporturile dintre acestia, HOLDEM.RO nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi obligat la despagubiri.

8. HOLDEM.RO nu raspunde pentru continutul postarilor facute de utilizatori in forma de text, imagini, materiale video sau audio, recomandari sau linkuri, indiferent daca acestea incalca sau nu drepturi de autor sau drepturi conexe drepturilor de autor. Utilizatorul este responsabil pentru continutul postarilor sale si va suporta consecintele incalcarii legilor in vigoare independent de HOLDEM.RO.

9. Utilizatorul este responsabil pentru toate pagubele pricinuite prin utilizarea serviciilor HOLDEM.RO, precum si pentru toate prejudiciile pentru care HOLDEM.RO devine raspunzator ca urma a unei actiuni a utilizatorului.

10. Atunci cand HOLDEM.RO face referire in continutul portalului la alte websiteuri, HOLDEM.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora. HOLDEM.RO nu are control asupra continutului prezentat de aceste websiteuri si nu poate influenta activitatea acestora, de aceea orice forma de raspundere pentru continutul lor este exclusa. HOLDEM.RO nu relationeaza cu alte websiteuri care prezinta continut imoral, obscen, periculos, contrar moralei publice sau care nu poate fi acceptat social. Daca utilizatorul gaseste in continutul websiteurilor recomandate de HOLDEM.RO astfel de afirmatii sau informatii, acesta va informa HOLDEM.RO in cel mai scurt timp.

 

VII. Protectia datelor si publicitatea

1. HOLDEM.RO va folosi toate datele personale ale utilizatorului in regim de confidentialitate si in conformitate cu reglementarile in vigoare la nivel national.

2. Din motive tehnice, utilizarea forumului nu este posibila fara salvarea datelor utilizatorului. Prin solicitarea de a deschide un cont pe forum sau prin utilizarea serviciilor aferente websiteului, utilizatorul accepta salvarea si prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le ofera.

3. HOLDEM.RO stocheaza si prelucreaza adresa de e-mail si data nasterii utilizatorului, iar acestea nu vor fi folosit in scop comercial.

4. La stergerea contului, HOLDEM.RO isi mentine dreptul de a continua sa-l informeze pe utilizator cu privire la noutati prin intermediul adresei de e-mail a acestuia. Utilizatorul are posibilitatea de a refuza privirea unor alte informatii pe acea adresa de e-mail, posibilitate care ii va fi pusa la dispozitie in fiecare e-mail expediat de HOLDEM.RO, conform legislatiei in vigoare.

5. HOLDEM.RO este majoritar finantat prin publicitate. De aceea, HOLDEM.RO poate permite filialelor sau companiilor asociate sa ii contacteze pe utilizatori in scopuri publicitare. Daca utilizatorul nu obiecteaza, datele sale pot fi folosite pentru trimiterea catre utilizator de reclame care ii reflecta interesele (in baza informatiilor pe care le-a remis catre HOLDEM.RO si a actiunilor sale pe forum). Utilizatorul poate sa isi retraga in orice moment consimtamantul prin email. Utilizatorul va avea posibilitatea, in fiecare mesaj publicitar trimis de catre HOLDEM.RO, sa refuze trasmiterea unor astfel de mesaje in viitor.

6. In anumite circumstante, HOLDEM.RO poate fi supus obligatiei de a face cunoscute datele personale ale utilizatorului unei terte persoane. HOLDEM.RO asigura utilizatorii ca in aceasta situatie va face tot posibilul pentru ca datele sa ramana private, situatiile de exceptie fiind: protejarea sigurantei personale a unui membru al echipei HOLDEM.RO, obligatia legala de a oferi datele pe care le detine organelor judiciare in desfasurarea anchetelor pe care acestea le desfasoara.

VIII. Cookies

1. Prin accesarea portalului HOLDEM.RO sau a forumului, este posibil sa primiti din partea websiteului un cookie. Acesta este un fisier cu informatie in excusivitate text care este stocat pe PC-ul utilizatorului pentru ca atunci cand accesati din nou websiteul datele sa fie retinute, logarea sa poata fi retinuta si in scop statistic.

2. Desi nu sunteti obligat sa acceptati cookies din partea websiteurilor si puteti seta din browserul dumneavoastra ca acesta sa nu accepte cookies, noi va recomandam sa acceptati din partea HOLDEM.RO, fara de care nu puteti sa accesati toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie.

 

VIII. Dispozitii finale

1.Ne rezervăm dreptul de a edita, modifica, suspenda, anula sau elimina forumul sau siteul HOLDEM.ro, inclusiv conţinutul acestora (care ar putea include și conținutul dumneavoastră), în orice moment, fără a vă notifica, și pentru orice motiv, acest lucru putând include, printre altele, anularea accesului dumneavoastră la aceste servicii ca urmare a încălcării oricăreia din prezentele clauze. În acest caz HOLDEM.RO nu are obligatia de a  pune utilizatorului la dispoziție nicio copie a niciunui conţinut pe care l-a încărcat până la acea dată.

2. Prezentele clauze sunt guvernate de şi interpretate în conformitate cu dispoziţiile legii române şi prin prezenta sunteţi de acord să vă supuneţi competenţei exclusive a instanţelor de pe teritoriul Romaniei.

3. Dacă aveţi orice întrebări cu caracter general despre actualii termeni, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mai jos. Dacă este posibil, vă rugăm să ne contactaţi utilizând adresa de e-mail pe care aţi furnizat-o la înregistrarea pe forum.

4. HOLDEM.RO nu sustine si nu recomanda participarea iresponsabila la jocurile de noroc. In scopul protectiei utilizatorului, minorilor nu le este permis accesul pe website si pe forum. Daca jocurile de noroc au ajuns o problema pentru viata ta si iti afecteaza in mod negativ viata privata, poti vizita www.gamblingtherapy.org.uk pentru a face primul pas inspre remedierea acestor dificultati.

E-mail: admin@holdem.ro

 


De aici incepe pokerul!