Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zynga Poker va implementa jocuri pe bani reali in 2013

Autor: | 09/11/2012

Cu totii suntem familiarizati cu Zynga Poker, platforma de joc de pe Facebook. Aceasta a contribuit la cresterea popularitatii jocului prin intermediul celei mai mari retele de socializare, si acum intra pe piata platformelor de poker pe bani reali.
Zynga a obtinut licenta din Gibraltar si ne asteptam sa isi deschida jocurile in primul trimestru din 2013 sub egida PartyPoker. Cu siguranta ca Zynga va oferi, pe langa mesele de poker, si alte jocuri de noroc precum ruleta, blackjack si alte jocuri de casino.
In cursul acestui an actiunile Zynga au scazut ingrijorator de mult, iar compania a indicat ca vinovat websiteul Facebook, de unde isi obtine majoritatea profiturilor. Se pare ca Facebook a modificat algoritmul de cautari pentru ca Zynga sa nu mai apara atat de des intre rezultate, si de aceea popularitatea acestuia a scazut. In mijlocul acestui declin financiar, Zynga doreste sa intre pe piata intre nume ca Pokerstars, PartyPoker, Full Tilt Poker sau iPoker, si ne intrebam daca este momentul oportun, lumea pokerului online fiind intr-o situatie delicata, majoritatea tarilor incercand sa implementeze legislatii restrictive, iar multe dintre platformele mari intampinand dificultati pe anumite segmente de piata. Continentul american a incetat sa fie oaza verde a pokerului online, iar tarile europene isi inchid usile jocurilor de noroc si pokerului una cate una.


Compania bwin.party a suferit un declin in traficul la jocurile pe bani real de peste 30% si acestia se asteapta ca odata cu incorporarea platformei Zynga sa revina la traficul de altadata. In reteaua Zynga se afla 30 milioane de utilizatori, si cu toate ca doar o fractiune vor juca pe bani reali, popularitatea jocului si a platformei bwin.party va creste.
Desi decizia Zynga de a intra pe aceasta piata instabila vine intr-un moment care pare inoportun, asteptam sa vedem impactul pe care il va avea acest nou soft pe o piata care deja pare sa suplineasca intreaga cerere din partea jucatorilor, in special dupa revenirea Full Tilt Poker.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!