Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zynga poker un pas mai aproape de jocurile pe bani reali

Autor: | 01/12/2012

Dupa cum stim, Zynga au luat decizia de a deveni o platforma de poker online pe bani reali, in reteaua bwin.party. In urma acestei decizii, Zynga a renegociat intelegerea sa cu Facebook, care reprezinta un pas important catre transformarea binecunoscutului joc de poker pe fise virtuale intr-o platforma reala.

Noul contract, incheiat joi, reprezinta o largire a cadrului legal dintre cele doua companii, Facebook fiind acum libera sa-si dezvolte si sa-si publice pe website propriile aplicatii de poker online. In principal, clauza cea mai relevanta a noii intelegeri edicteaza faptul ca in masura in care Facebook permite jocuri de noroc pe bani reali in tarile in care Zynga are jocuri de noroc pe bani reali, Zynga va lansa ulterior astfel de jocuri prin intermediul websiteului Facebook, daca o serie de conditii specifice sunt indeplinite.


Primul stat in care Zynga va opera pe bani reali va fi Regatul Unit, iar skinul va opera in reteaua Party Poker. O veste proasta, insa, pentru Zynga, este faptul ca de joi si pana astazi actiunile companiei au scazut cu 12 procente, intrucat investitorii au devenit suspiciosi si nu au fost incantati de faptul ca bunele relatii dintre Zynga si Facebook s-au modificat ca urmare a noului contract.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!