Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zynga confirma interesul in jocurile de noroc online pe bani

Autor: | 21/01/2012

Afacerea in domeniul jocurilor gratuite (Mafia Wars, FarmVIlle, Zynga Poker) ale companiei Zynga s-ar putea schimba daca in SUA se legalizeaza jocurile de noroc online.

Vineri, un purtator de cuvant al companiei Zynga a apus celor de la All Things D ca firma este intr-o discutie cu mai multi parteneri pentru a se muta in piata online a jocurilor de noroc pe bani.

„Noi construim jocuri si experiente pe care jucatorii le vor si la adora. Zynga Poker este cel mai mare joc online de poker, ce aduce mai mult de 7 milioane de jucatori in fiecare zi, si mai bine de 30 de milioane in fiecare luna. Stim de la jucatorii nostri ca este un interes in jocurile pe bani. Suntem in sedinta cu potentiali parteneri pentru a intelege mai bine si pentru a profita de aceasta oportunitate.”

In prezent, Zynga isi obtine veniturile din reclame si vanzare de bunuri virtuale, cum ar fi fise virtuale pe Zynga Poker. Compania sustinea ca este multumita de afacere si ca nu este interesata sa intre pe piata jocurilor de noroc pe bani.

Totusi, acum ca Departamentul de Justitie a deschis usa pentru SUA ca sa implementeze o platforma online pentru jocurile de noroc, operatori de jocuri precum Zynga ar putea sa profite de acest avantaj pentru a genera milioane, poate miliarde din veniturile viitoare.

In octombrie, Zynga a anuntat ca va lansa franciza numita Zynga Casino, care va sustine jocul de poker al companiei, Zynga Poker, si alte jocuri precum Zynga Bingo si mai multe jocuri de cazino. Cazinoul virtual inca nu s-a deschis, dar ar putea fi ceva de folos pentru companie daca se legalizeaza jocurile de noroc online in SUA.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!