Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zynga ar putea sa faca o mutare catre jocul de poker online

Autor: | 02/03/2012

In ziua de joi, compania de jocuri Zynga Inc a anuntat lansarea unei noi platforme care va fi disponibila pe Zynga.com – lucru care ar putea sa insemne o separare de Facebook.

Conform celor de la L.A. Times, mutarea celor de la Zynga ar putea sa le permita pe viitor sa urmareasca o afacere de jocuri online pe bani reali, fara a mai colabora cu Facebook.

Totusi, compania din San Francisco, impreuna cu milioanele de jucatori de jocuri precum CastleVille, Zynga Poker si CityVille vor ramane interconectati cu afacerea miliardarului Mark Zuckerberg.

Co-fondatorul de la compania Zynga, Mark Pincus spune urmatoarele intr-o declaratie :

“In anul 2007, Facebook a schimbat multe cand si-a deschis platforma de jocuri pentru noi. Suntem mandri ca facem parte din ecosistemul Facebook si ca am construit Zynga.com pentru a complementa graficul lor social. Zynga.com este unul din primele site-uri care au fost integrate complet in Facebook.”

In ianuarie, Zynga Poker a anuntat public ca vrea sa explore posibilitati precum a permite jocurile online de poker pe bani. Totusi, pentru a putea sa faca aceasta, ar trebui sa obtina o licenta pentru jocuri de noroc online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!