Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Zoom Poker : varianta Rush de la PokerStars se apropie de varianta Beta

Autor: | 30/01/2012

PokerStars a confirmat ca varianta de joc mai rapid pentru jocul de poker, numita Zoom Poker va fi eliberata publicului in varianta beta incepand de la sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie.

Aceasta varianta spera sa ofere aceleasi experiente pe care le oferea FullTiltPoker cu Rush Poker, care a fost lansat in 2010. In Rush Poker, jucatorii puteau sa se inscrie alaturi de un numar neliminat de alti jucatori. Fiecare jucator era asezat aleatoriu la cate o masa de poker cu jucatori noi, la finalul fiecarei maini. Jucatorii puteau da „dast-fold”, preflop, astfel fiind mutati instant la alta masa.

 

Pentru multi jucatori, a oferit un ritm alert de joc, chiar daca actiunea era asemanatoare cu mesele normale de joc. La Rush Poker erau destul de multi jucatori care jucau la mizele low-mid NL, precum si mize mai mici de PLO. Formatul a fost facut sa functioneze si pe telefoanele mobile, cu sistem de operare Android.

In afara de nume si data de lansare, nu se stiu mai multe detalii despre Zoom Poker. Prima data a fost confirmata conceperea unui astfel soft in septembrie, cand un reprezentant al PokerStars, ca raspuns al mai multor cereri de la jucatori pentru a face un joc mai alert, a spus ca un software pentru un joc mai alert este in curs de dezvoltare.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!