Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

WSOP – Turneul cu un buy-in de 1.000.000$

Autor: | 08/12/2011

Tineti minte cand un premiu de 1.000.000$ era imerns? Ce spuneti atunci de aceasta suma ca intrarea la un turneu? Acest lucru se va intampla anul viitor, la WSOP 2012. Atat o bratara va fi oferita cat si un eveniment de caritate organizat de firma de caritate „Big one for one”. Turneul se va tine de pe 1 iulie pana pe 3 iulie, si se va termina probabil cu cel mai mare premiu oferit pana in prezent la un turneu.

Las Vegas – Oficialii de la WSOP au anuntat ca deja sunt inscrisi 22 de jucatori pentru acest turneu, fiecare jucator punand cate 1.000.000$ pentru intrarea la turneu – acest fiind cel mai scump turneu de pana acum.

La 22 de jucatori intrati, premiul cel mare, in valoare de 8.89 mil $ este cu putin mai mare decat cel castigat de Pius Heinz la WSOP Main Event 2011.

Jucatorul Doyle Brunson a batut 21 de jucatori in 1976 pentru a castiga o bratara ma WSOP Main Event, si premiul de 220.000$, iar oficialii de la turneu au adoptat ca numarul minim de participanti sa fie de cel putin 22, pentru a se putea stabili un record.

In buy-inul de 1.000.000$, este inclus un procent de 11% pentru donatie in scopuri caritabile, dar nu include rake-ul normal de 10%, luat de WSOP. Organizatia de caritate, One Drop este condusa de Guy Laliberte, fondatorul lui Cirque du Soleil. Tot Guy Laliberte organizeaza turneul.

Mai jos aveti o lista cu cei care au confirmat participarea la acest turneu :

Guy Laliberté
Bobby Baldwin (CEO of MGM-Mirage Resorts and four-time WSOP bracelet winner)
Phil Ruffin (owner of Treasure Island Resort of Las Vegas)
Andy Beal
Patrik Antonius
Gus Hansen
Daniel Negreanu
Johnny Chan
Tom Dwan
Antanas “Tony G” Guoga
Jonathan Duhamel
Bertrand “ElkY” Grospellier
Dan Shak

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!