Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

WSOP: Un jucator de hochei care a jucat in ultimii ani la Anaheim Ducks s-a inscris in evenimentul doamnelor. Regula: esti barbat si vrei sa joci, platesti de 10 ori mai mult decat femeile

Autor: | 10/07/2017

Anaheim+Ducks+v+New+Jersey+Devils+ZyePBWB94AZl Jucatorul profesionist de hochei pe gheata canadian Simon Després, care a jucat in cariera la echipele Pittsburgh Penguins si Anaheim Ducks, a fost singurul barbat care s-a inscris in evenimentul 70 dedicat doamnelor, $10,000 Ladies No-Limit Hold’em Championship, turneu care a atras un field de 717 jucatoare. Pentru a descuraja inregistrarile barbatilor intr-un eveniment dedicat femeilor, organizatorii au setat inca din 2013 o regula foarte stricta: barbatii platesc buy-in-ul intreg de $10.000, in vreme ce femeile au discount de 90%, adica vor plati $1000. Mai multe jucatoare de poker au semnalat inregistrarea lui Després in turneu pe Twitter, iar sotia lui Jason Mercier, Natasha, care a fost la masa cu Després a spus: “L-am intrebat daca a pierdut vreun pariu, dar mi-a spus ca nu. Apoi cineva l-a intrebat daca joaca in scopuri caritabile, iar el a spus: Poate. Era foarte tacut si se comporta de parca cineva il pedepsise”. Simon Despres nu a reusit nici macar sa isi scoata o parte din buy-in, el fiind eliminat inainte de intrarea in premii.
Cat despre cariera sa de jucator profesionist, canadianul traverseaza o perioada mai putin fasta, el suferind o accidentare de aproape 2 ani si fiind de curand pus pe liber de formatia cu care a avut contract in ultimii ani, Anaheim Ducks. In 2016, Despres avea un contract cu Ducks de $900.000 pe an.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!