Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

WSOP Europe se apropie de masa finala in Main Event. vezi si rezultatele de pana acum

Autor: | 02/10/2012

Cand te simti bine si esti la masa de joc cel mai des se intampla sa pierzi notiunea timpului si evenimentele se vor derula cu rapiditate. World Series Of Poker Europe este in ultimele sale zile. Primele evenimente s-au terminat deja, iar acum la o distanta foarte scurta de masa finala a Main Eventului. In plus, astazi a mai inceput si un turneu Super High Roller cu un buy in de 51.000EUR si cu rebuy.

Pana la Main Event s-au dat deja 6 bratari:

1. Six Handed No Limit Hold’em, buy-in 2.700 EUR. La acest turneu au participat 227 jucatori, dintre care a iesit castigator Imed Ben Mahmoud. El a primit ca premiu suma de 150.000 EUR precum si prima bratara din cariera sa de jucator de poker.

2. No Limit Hold’em, buy-in 1.100 EUR. Castigatorul dintre cei 626 de participanti a fost de aceasta data Antonio Esfandiari. Acesta a mai adaugat la castigurile sale si suma de 126.207 EUR de la acest turneu si a reusit sa castige 3 bratari WSOP in acest an.

3. Pot Limit Omaha, buy-in 5.300 EUR. Roger Hairabedian a fost castigatorul acestui eveniment, castigand suma de 142.590 EUR. La acest eveniment au participat mult mai putini jucatori fata de turneele precedente, numarul acestora fiind doar de 97.

4. No Limit Hold’em Shootout, buy-in 3.250 EUR. Acest turneu a durat trei zile, la finalul carora a iesit castigator jucatorul Giovanni Rosadoni, care a castigat suma de 107.614 EUR, dupa ce a trecut de un grup de 141 jucatori.

5. Mixed Max – No Limit Hold’em, buy-in 10.450 EUR. Jonathan Aguiar este castigatorul bratarii si al  premiului cel mare, in valoare de 258.047 EUR.

6. Six Handed Pot Limit Omaha, buy-in 1.650 EUR. Dupa o batalie lunga de la masa finala, premiul final a fost decis : acesta apartine jucatorului portughez Francisco Da Costa Santos. Acesta a primit premiul in valoare de 82.275 EUR pentru castigarea acestui turneu.

Main Event-ul a ajuns in ziua cu numarul 4. S-au “aliniat” la start 420 jucatori care au platit un buy in de 10.450EUR si care au generat un fond de premii de putin peste 4 milioane de EUR. Printre jucatori se afla o gramada de nume mari ale pokerului.

In acest moment mai sunt in joc 57 de jucatori printre care ii regasim si pe: Phill Hellmuth, Bertrand Grospellier, Prosper Masquieler ( unul dintre personajele controversate din spatele ISPT ), Liv Boeree, Scott Seiver, Toby Lewis, David Benyamine, Justin Bonomo, Andy Frankenberg, Eugene Katchalov si Daniel Negreanu.

Puteti urmari update-uri live pe www.wsop.com
Anul trecut au participat in total la Main Event 593 de jucatori, fiind platiti pentru locul #1 suma de 1.400.000 EUR, aceasta suma revenind castigatorului Elio Fox, care a trecut cu bine de o masa finala destul de grea, care includea jucatori precum Shawn Buchanan, Patrik Antonius si Chris Moorman.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!