Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

WPT Montreal a ajuns la masa finala

Autor: | 27/11/2012

Cea mai mare editie a WPT Montreal din istorie, cu 1,173 jucatori inscrisi, a ajuns la ultimii 6, masa finala desfasurandu-se astazi, de la ora 4pm ET, fiind transmisa livestream, cu o jumatate de ora intarziere, iar cartile jucatorilor vor fi vizibilie. Puteti urmari jocul de la masa finala pe http://livestream.holdem.ro/.

Chip leaderul de la masa finala este Sylvian Siebert, cu 8,850,000 fise, insa este urmat indeaproape de Jeff Gross, cu 8,650,000 fise. Ultimele editii ale turneelor majore care s-au jucat in ultimele saptamani au cunoscut un chip leader mult mai detasat decat masa finala din Montreal, fiind cazul WPT Jacksonville sau Lima. Cu siguranta Gross este foarte motivat pentru masa finala deoarece aceasta poate fi cea mai mare realizare a carierei sale de poker, iar locul intai, cu premiul aferent de peste 700,000$, nu este de neglijat.


Pe locul al treilea in clasamentul fiselor se afla Jonathan Roy, care pana acum a castigat cel mai mare premiu din cariera la un side event de la WPT, in valoare de 76,000$. Pentru acesta, sansa de a termina primul in acest turneu reprezinta un castig major si un spor considerabil pentru bankrollul sau. Pascal LeFrancois se afla pe locul 4 in clasament, cu 6,065,000 fise, urmat la o distanta considerabila de Peter Kaemmerlen cu 2,405,000 fise. Kaemmerlen si-a asigurat deja cel mai mare castig din cariera, chiar daca va fi eliminat primul de la masa finala. Short stackul mesei este Gavin Smith, cu 1,605,000 fise, care este si cel mai titrat jucator de la masa finala, cu un titlu WPT si o bratara WSOP castigate pana acum. Smith este cel mai cunoscut jucator dintre cei ramasi la masa insa are doar 13 big blinduri in fata si acest lucru va fi un impediment major. Vom vedea daca experienta turneelor mari si a meselor finale il va ajuta in aceasta seara pe Smith.

Nu uitati ca puteti urmari live masa finala de la cel mai mare eveniment WPT Montreal din istorie pe http://livestream.holdem.ro/, cu o jumatate de ora decalaj.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!