Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

World Poker Tour Premier League V este prezentat de PartyPoker.com

Autor: | 21/01/2012

A cincea editie a PartyPoker Premier League Poker va avea loc in luna aprilie ca un eveniment special al World Poker Tour. WPT Premier League V va fi prezentat de PartyPoker.com si se va tine la Montesino in Viena incepand din 4 aprilie pana pe 10 aprilie si are un buy in de 125.000$.

Un numar de jucatori profesionisti au confirmat participarea. Ei sunt Vanessa Selbst, Sam Trickett, Tony G, Luke Schwartz si castigatorul de la WPT Seaxon IX Player of the Year si Premier League Mixed Game Championship, Andy Frankenberger.

„Sunt incantat ca se va tine la Cazinoul Montesino cel mai mare si cel mai distractiv turneu televizat.” Spune Eddie Hearn, managerul de la Matchroom Sport. „Cu un buy-in mai mare, asteptam cel mai mare grup de jucatori profesionisti sa se adune pentru a castiga titlul WPT Premier League. „

Cum se desfasoara turneul?

Conform unui comunicat de la PartyPoker, „Saisprezece jucatori de elita vor fi impartiti in doua grupuri a cate opt, fiecare jucand in 4 jocuri de liga, in care va fi tinut un punctaj (2.000$ pe punct). Primii trei jucatori din fiecare grup vor ajunge la masa finala, iar jucatorii de pe locurile #4 si #5 vor juca o serie de jocuri heads-up (cel mai bun din 3), pentru a completa locurile #7 si #8 de la masa finala. Pe langa premiul final care nu a fost dezvaluit inca, castigatorul va primi si o intrare la WPT World Championship de 25.000$, care se va tine in luna mai, de pe 19 mai pana pe 26 mai la Bellagio, din Las Vegas.”

Kara Scott va fi comentatoarea TV a turneului WPT Premier League V.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!