Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

World Poker Tour prezinta fundatia WPT

Autor: | 24/02/2012

World Poker Tour a anuntat lansarea Fundatiei WPT, o organizatie dedicata sa utilizeze platforma WPT pentru a influenta schimbarile pozitive din toata lumea.

Fundatia WPT sustine programele non-profit din domeniile mediului, drepturile omului, foamete si saracie. Joi si-a anuntat partenerii : Conservation International, Enough Project, We Advance si World Central Kitchen; acestea sunt firme caritabile de clasa mondiala.

Nucleul strangerii de fonduri a Fundatiei WPT va fi o serie de evenimente filantropice, numite WPT Playing for a Better World. Evenimentele vor incepe la SLS Hotel Beverly Hills pe data de 11 martie 2012. Acest eveniment va gazdui celebritati, brokeri de la Hollywood si multi alti jucatori profesionisti de poker pentru a strange bani in scopuri caritabile impreuna cu Fundatia WPT.

Printre celebritatile care vor participa la acest eveniment se numara si Gerard Butler, Don Cheadle, Will Ferrel, Eva Longoria, Nicole Richie, Woody Harelson si multi altii care inca nu au fost anuntati.

Evenimentul va include o serie de lectii de poker de la unii din cei mai mari jucatori de poker, urmat de un eveniment de poker, o licitatie pentru unele iteme exclusive, precum o lectie privata de la legendele jocului de poker, un tur cu elicopterul in jurul orasului Los Angeles, sansa de a te alatura celor de la Fox Sports la un joc de NFL si multe altele.

In timp ce evenimentul va fi distractiv, WPT Playing for a Better World vrea o colaborare pe termen lung cu Fundatia WPT pentru a aduce la un loc comunitatile filantropice din toata lumea.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!