Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

World Poker Tour anunta o noua etapa la Montreal in colaborare cu partypoker LIVE

Autor: | 20/09/2018

fcd0cedd4f World Poker Tour (WPT) si partypoker LIVE au anuntat de curand un parteneriat, cele doua branduri urmand sa organizeze de acum inainte evenimente in Canada si pe teritoriul Europei. Primul dintre acestea se va desfasura in Montreal si va fi gazduit de Playground Poker Club intre 26 octombrie si 4 noiembrie, ultima zi urmand sa ne faca cunoscut numele castigatorului din Main Event. Festivalul consemneaza o premiera: pentru prima oara in istorie toate turneele aflate sub egida WPT se vor desfasura in aceeasi locatie. Astfel, cei prezenti se vor putea inscrie in turnee WPT 500, Main Tour Main Event, WPTDeepStacks, HighRoller si Ladies Event, toate sub acelasi acoperis pe durata celor 10 zile cat va rula festivalul. Turneul WPT 500 cu intrare de CAD$550 va garanta 1 milion de dolari canadieni avand 3 zile de start pe internet si 6 flight-uri in cazino, in vreme ce Main Event-ul de CAD$5,300 garanteaza $5.000.000 dolari canadieni. Cel mai scump buy-in de la aceasta editie World Poker Tour va fi platit de jucatorii care doresc sa se inscrie in HighRoller, cel din urma desfasurandu-se in ultimele 3 zile ale festivalului. In eventualitatea in care sunt jucatori romani care vor calatori in Canada pentru festivalul WPT, iata mai jos evenimentele cheie, buy-in-urile si zilele de desfasurare:

WPT 500

Debuteaza vineri 26 octombrie odata cu ziua 1A, avand 6 flight-uri de start in cazino. Are un buy-in de 550 dolari canadieni si un garantat de 1 milion de dolari canadieni. Turneul isi va afla numele castigatorului pe 30 octombrie.

Main Event-ul WPT Montreal

Debuteaza luni 29 octombrie odata cu ziua 1A, avand 3 flight-uri de start (1A, 1B si 1C). Are un buy-in de 5300 dolari canadieni si un garantat de 5 milioane de dolari canadieni. Ziua finala se va desfasura pe 4 noiembrie, atunci cand vom afla numele noului detinator al trofeului World Poker Tour.

WPT Deepstacks

Este programat sa inceapa joi 1 noiembrie odata cu ziua 1A, avand 4 flight-uri de start (1A, 1B, 1C si 1D). Are un buy-in de 1650 dolari canadieni si un garantat de 1 milion de dolari canadieni. Se va desfasura intre 1 si 4 noiembrie.

Highroller

Este programat pentru ultimele 3 zile ale festivalului, intre 2 si 4 noiembrie. Are o singura zi de start, cea mai scumpa intrare a festivalului (CAD$10300) si 1 milion de dolari canadieni garantati. Masa finala se joaca pe 4 noiembrie, alaturi de finalele din DeepStacks si Main Event.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!