Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

William Hill ofera HUD si sfaturi in timpul jocului gratuit jucatorilor sai!

Autor: | 05/02/2014

william hill poker coachPoker Coach se numeste produsul oferit de William Hill Poker, jucatorilor sai. El este o versiune cu mai putine optiuni a altui soft destinat jucatorilor de poker.

Softul este disponibil pentru download tuturor jucatorilor interesati si functioneaza doar pe William Hill Poker, atasandu-se automat meselor.

Softul ofera 2 functii principale:

1. Calculator de sanse

whilliam hill poker hudIn timpul jocului ti se vor afisa informatii in timp real despre cea mai buna mana posibila, numarul de outuri si iti da sfaturi despre cum ar trebui jucata mana.

Aplicatia functioneaza atat pentru cash cat si pentru jocuri SNG si turnee.

2. HUD

HUD-ul este extrem de simplificat si ofera doar cateva statistici referitoare la jocul preflop: VPIP , PFR si AF. ( daca doresti sa afli mai mult despre ce inseamna aceste denumiri citeste acest articol: Holdem Manager & Poker Tracker – Ghidul complet al statisticilor )

In cazul in care jucati SNG sau turnee, pe HUD va aparea M-ul.

william hill poker hud 2Daca doresti sa incerci noua aplicatie atunci te anuntam ca iti oferim 10$ GRATUIT INSTANT pe William Hill Poker, impreuna cu un bonus de pana la 2000$ si un rake race exclusiv cu premii in valoare de 1000$. Toate detaliile le gasesti pe pagina dedicata William Hill Poker sau in sectiunea William Hill de pe forum.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!