Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

William Hill, IGT si Bally Technolgies primesc licente de gambling online in Nevada

Autor: | 22/06/2012

Primele licente de poker au fost acordate in NevadaWorld Series of Poker  nu este singurul loc unde se scrie istoria pokerului in aceste zile. Ieri a avut loc o lunga sedinta a comisiei de gambling din Nevada la finalul careia s-au luat niste decizii istorice pentru jucatorii de poker.

Daca in urma cu ceva vreme Bally Technologies a primit un acord de principiu asupra operarii de jocuri de noroc online in Nevada, ieri a venit si “stampila” pe aceasta decizie. Dar asta nu a fost tot, pe langa Bally Technologies au mai primit unda verde si IGT ( Fosta retea Entraction ) si William Hill.

Urmatorul pas este ca softurile companiilor sa treaca printr-un audit care poate dura intre 7 si 10 luni.

Toate aceste companii au cel putin un parteneriat cu operatori land based. Bally Technologies au cumparat Chilligaming in Aprilie 2012 si sunt in parteneiat cu Golden Nugget.

Cei de la William Hill au avut parte se pare de cateva intebari incomode pe parcursul audierilor pentru obtinerea licentei. Mai exact au fost intrebati de asocierea cu Playtech Ltd., o companie fondata de Teddy Sagi , un om de afaceri israelian care a fost condamnat in 1996 pentru frauda si mita. Seful comisiei,  Peter Bernhard i-a intrebat pe cei de la William Hill despre implicarea lui Sagi in divizia online a William Hill, singura divizie care inca nu avea licenta in Nevada. Ralph Topping , CEO William Hill a declarat ca Sagi detine doar 29% din William Hill Online si ca ei au posibilitatea sa cumpere partea lui in Decembrie si mai apoi in 2014. Intrebat daca va face asta, Topping a refuzat sa comenteze.

Se pare ca la urmatoarele intalniri ale comisiei de gambling din Las Vegas se vor acorda mai multe licente de operare. Toti vor trebui sa urmeze pasii urmatori, dintre care cel mai lung este cel al auditului de software.

Conform Reuters, firma de consultanta H2 Gambling Capital a prezis ca operatorii de jocuri de noroc online vor castiga peste 35 miliarde de dolari in anul 2012. Pentru pokerul online se estimeaza ca doar 37% dintr-o suma de 5 miliarde de dolari castigata in 2011 s-a facut pe piete reglementate.

Stirea a fost preluata de toate agentiile mari de presa si este un semnal pozitiv si pentru celelalte state din SUA cu privire la gamblingul online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!