Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Weekendul acesta in poker: WPT Viena, Eureka Croatia, Aniversarea Black Friday

Autor: | 16/04/2012

In acest articol vom trece in revista cateva din evenimentele care s-au petrecut in acest weekend. WPT Viena si Eureka Croatia si-au desemnat castigatorii, iar ieri s-a implinit un an de la black friday.

WPT Viena

Morten Christensen este ultimul nume adaugat la lista din ce in ce mai mare de jucatori Danezi care incep sa domine circuitul european de turnee de poker.  Dintr-un field de 396 jucatori care au platit cate 3500EUR buy in, Danezul a luat locul 1 dupa ce a avut un stack mare pe tot parcursul turneului. El a incasat un premiu de peste 310.000E.

Alte rezultate au fost:  Konstantin Tolokno – €191,740, Ben Wilinofksy – €122,910,Ognjen Sekularac – €84,961, Goswin Siemsen – €62,680, Norbert Szecsi – €49,100.

Eureka Poker Tour Croatia

178 jucatori au inceput jocul in Main Eventul din Croatia, in cadrul circuitului Eureka Poker Tour. La final au ramas 8 jucatori. Acestia s-au luptat pentru trofeu si un premiu putin peste 40.000EUR. Castigatorul a fost Alija Filipovic.

Aniversarea Black Friday

Ieri, pe 15 Aprilie s-a implinit un an de la Black Friday. Cu totii stim ca ce s-a intamplat atunci a afectat piata pokerului online enorm, si nici acum la 1 an de la acele evenimente nefericite, pokerul online nu si-a revenit. Mai mult decat atat se poate vedea cum pokerul live a inceput sa evolueze destul de mult si in fiecare saptamana avem noi turnee si noi evenimente live.

La un an de la Black Friday au inceput sa apara si semne tot mai clare ca FullTilt Poker va reveni.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!