Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Vlad ‘dariepoker’ Darie castiga Pokerfest Mamaia

Autor: | 09/09/2013

Editia de toamna a Pokerfest Mamaia a ajuns ieri la final dupa cinci zile de joc intens. Campionul editiei de toamna a Pokerfest Mamaia este Vlad ‘dariepoker’ Darie, acesta fiind cel mai bun rezultat al sau la mesele de live. Vlad a atras atentia tuturor in primavara cand a reusit sa faca 2 mese finale la PokerStars Spring Championship of Online Poker (SCOOP).

Masa finala Pokerfest Mamaia:

Scaun

Nume

Fise

1

Sas Gusti

628.000

2

Strachinescu Marian

1.003.000

3

Lepinzan Vlad

372.000

4

Cozoroc Flavius

185.000

5

Marin Adrian Constantin

1.009.000

6

Arnautu Iulian

627.000

7

Darie Vlad

1.278.000

8

Petrea Dan

80.000

9

Naghiu Razvan

162.000

Prima ‘victima’ a mesei a fost short-stackul Dan Petre care a iesit intr-un 3-way pot mergand all-in cu K10 fiind platit de Marin si Darie. Board-ul nu l-a ajutat pe Petre si mana a fost castigata de Marin cu A carte mare. La scurt timp Vlad Lepinzan a fost eliminat de Gusti Sas intr-un duel 22 vs A9, doiarii nu au reusit sa tina si Lepinzan a fost eliminat pe locul 8. Urmatoarea eliminare a fost semnata de Razvan Naghiu care cu A9 l-a eliminat pe Flavius Cozoroc cu AQ, acesta prinzand doi nouari – pe turn si river.

Iulian Arnautu avea 20 de big blind-uri cand a shovat QJ din buton dupa ce Adrian Marin a deschis pot-ul. Din blind-uri Darie Vlad merge all-in, Adrian Marin da fold si Iulian Arnautu este de dominat de perechea de juveti a lui Darie. Board-ul nu a produs nicio surpriza si Arnautu a fost eliminat pe locul 6. Razvan Naghiu si-a incheiat aventura la Pokerfest Mamaia pe locul 5 dupa ce intrat all-in din BTN cu A8 si a gasit un client in persoana lui Marian Strachinescu care avea AQ.

Cu patru jucatori ramasi in turneu urmatoarele trei eliminari au fost semnate de castigatorul turneului, Darie Vlad. Primul eliminat a fost Adrian Marin care cu K10 s-a vazut dominat de AJs lui Darie, Ajs a tinut si Marin paraseste turneul pe locul 4. Pe locul 3 este eliminat Strachinescu intr-o mana in care Darie avea flush-draw-ul cu cartea mai mare, Strachinescu nu a primit niciun ajutor si paraseste turneul.

Asadar heads-up a fost intre Darie Vlad si Gusti Sas, Darie avand un avantaj la fise de 2.5 la 1 in fata lui Sas.

Ultimul flop ar turneului a fost [4h] [5h] [9h]. Sas din big blind da check, Darie face un pot bet din BTN, Sas intra all-in cu un stack de 1 milion de fise si primeste insta-call de la Darie care avea [8h] [5s] pentru middle pair si flush-draw. Sas intoarce [Kh] [Td] avand flush-draw-ul mai mare. Turn-ul [6c] si river-ul [3d] nu il ajuta pe Sas si Darie este noul campion Pokerfest Mamaia.

Clasamentul final Pokerfest Mamaia:

Loc Nume
1 Darie Vlad
2 Sas Gusti
3 Strachinescu Marian
4 Marin Adrian Constantin
5 Naghiu Razvan
6 Arnautu Iulian
7 Cozoroc Flavius
8 Lepinzan Vlad
9 Petrea Dan

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!