Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Viktor “Isildur1” Blom incepe 2013 in forta

Autor: | 04/01/2013

Cu totii suntem familiarizati cu numele suedezului Viktor Blom, rivalul etern al lui Tom Dwan, pe care l-a invins in mai multe randuri in duelurile directe. Cei doi sunt acum “coechipieri” in echipa FullTilt Pro, alaturi de Gus Hansen, insa nu amandoi au aceleasi rezultate si aceeasi activitate pe platforma proaspat redeschisa.
Daca Hansen a depasit cifra magica de 6 milioane de $ pierduti la FullTilt incepand cu 2007, Tom Dwan a inregistrat din noiembrie pierderi de 1 milion de $, iar Isildur1 este singurul jucator de la FullTilt care demonstreaza ca echipa care reprezinta websiteul este inca in top.

In doar cateva zile, anume intervalul scurt de dupa anul nou si pana ieri, Blom a reusit sa castige aproximativ 1 milion de $, conform HighstakesDB, si a devenit cel mai mare castigator de la FullTilt de la redeschidere! Cu siguranta ca pentru toata lumea acest lucru este o surpriza avand in vedere rezultatele slabe pe care le-au avut jucatorii din echipa FullTilt, dar Isildur1 este, din nou, responsabilul pentru surprizele neasteptate.
Majoritatea castigurilor lui Blom vin din jocul 2-7 Triple Draw si PLO8, iar intre cele mai bune sesiuni pe care acesta le-a avut s-a numarat una impotriva lui Scott Seiver, cunoscut in comunitatea online ca “mastrblastr”.
Alaturi de Isildur1, castigatorii din 2013 pana acum sunt Ben Sulsky, cel mai profitabil jucator de cash din 2012 cu peste 4 milioane de $ castigati, precum si Ben Tollerene.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!