Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

[VIDEO] Interviu Luciana “luckyno75” Manolea la EPT Praga! Vezi cine a jucat in ziua 1B la Main Event

Autor: | 13/12/2014

Luciana Manolea EPT Praga ziua 1BNu mai e nici un secret faptul ca Luciana Manolea este una dintre vedetele festivalului de poker de la Praga.

In mai putin de 24 ore, ea a castigat Side Eventul de 1000 EUR hyper-turbo impreuna cu un premiu de 30.245 EUR, care era la acel moment cel mai mare castig din cariera ei. In scurt timp insa, avea sa isi depaseasca din nou acest record: a terminat pe locul 2 la Side Eventul de 1000 EUR Deep Stack si a incasat 33.290 EUR. Insa asta nu e tot, pentru ca in urma unui satelit cu un buy in de 700$ si peste 300 participanti, Luciana a mai castigat un pachet in valoare de 16.000$ catre Main Eventul PCA 2015.

Jurnalistii prezenti la fata locului au ajuns repede la concluzia ca Luciana Manolea va fi un nume de urmarit foarte indeaproape in 2015. Dupa ce a castigat sume impresionante online, a venit vremea ca tanara jucatoare sa se concentreze pe turneele live si dupa cum vedem, se descurca din ce in ce mai bine.

Luciana Manolea este unul dintre cei 17 jucatori care s-au inscris in ziua 1B la EPT Praga, zi care s-a incheiat cu cateva momente in urma. Jucatorii din Romania care au jucat in ziua 1B sunt: Catalin Moraru, Marius Bumb, Nandor Solyom, Toni Judet, Tudor Purice, Luciana Manolea, Cristian Campan, Dany Parlafes, Elvis Petcu, Radu Catoiu, Victor Olaru, Virgil-Cristian Nicelescu, Valeriu Rosca, Cezar Oprea, George Bogdan Ana, Gheorghe Gradinaru si Horatiu Bruno Berdila. In cursul zilei de maine vom avea lista finala cu jucatorii care vor juca in ziua 2, care va fi transmisa in format livestream pe pagina dedicata de pe Holdem.ro incepand cu ora 13:00.

Pana atunci, va invitam sa urmariti un interviu video cu Luciana Manolea realizat de Laura Cornelius la EPT Praga:

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!