Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Victor Paraschiv termina pe 4, iar Rettenmaier stabileste un record WPT

Autor: | 10/08/2012

Romanul Victor Paraschiv a reusit sa se claseze pe locul 4 la World Poker Tour Cipru, fiind foarte aproape de a reusi un rezultat de exceptie prin castigarea unui titlu in prestigiosul circuit de turnee. El a castigat suma de 87.610$ pentru aceasta performanta, care a venit dupa un joc la masa finala care a durat peste 6 ore.

A inceput ziua pe locul 5 la fise, iar pe parcursul jocului  a reusit sa fie foarte aproape de primul loc. Cateva decizii l-au facut sa devina insa iar short si in final sa fie eliminat. Ati putut urmari transmisiunea live a mesei finale pe Holdem Livestream, locul unde vei putea urmari in direct mese finale de la marile turnee de poker cat si alte evenimente din lumea pokerului.

In urma acestui rezultat, el va avansa in topul castigatorilor din turnee de poker din Romania de pe pozitia 22, pe pozitia 14 totalizand aproximativ 236.000$ in castiguri.

Castigatorul turneului a fost Marvin Rettenmaier, care a stabilit un record prin faptul ca a devenit singurul jucator de poker care a castigat 2 titluri consecutive WPT. In ziua anterioara mesei finale, el a fost cel mai short din jucatorii ramasi avand la un moment doar cateva blinduri.

Clasamentul si premiile de la masa finala le poti vedea mai jos:

1. Marvin Rettenmaier – $287,784
2. Artur Voskanyan – $184,020
3. Ran Azor – $118,360
4. Victor Parashiv – $87,610
5. Joseph El Khoury – $65,770
6. Kiryl Radzivonau – $52,590

Daca vrei sa ajungi sa joci la oricare din evenimentele WPT, atunci deschide-ti un cont la PartyPoker si joaca sateliti de calificare incepand cu turnee freeroll si buy-inuri de cativa dolari pana la finalele cu pachete garantate.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!