Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

iSeriesLIVE: Urmareste si pariaza live pe unii dintre cei mai buni jucatori de poker

Autor: | 24/03/2012

Fanilor de poker le place sa isi sustina jucatorii preferati si indragiti. Pana acum, acest lucru insemna ca ei sa faca galerie doar de pe margine, sau sa urmareasca transmisiunile live. iSeriesLIVE permite acum fanilor jocului de poker sa urmareasca in timp real actiunea de la masa de joc cu cartile “la vedere” si sa parieze in timp real.

Fanii pot plasa diverse pariuri pe tot parcursul evenimentului, nu numai in ceea ce priveste jucatorul care va castiga, dar pot paria si pe ce jucator va fi urmatorul eliminat de la masa, culoarea cartilor care vin in flop, pariuri last longer si multe alte oferte de pariere in timp real.

Vezi aici optiunile de pariere si cotele oferite!

Primul eveniment este un SNG, cu un buy-in de 13.200$ care se va desfasura pe 5 aprilie in Dublin, Irlanda. Cei 10 jucatori care vor participa la acest turneu sunt : Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Carlos Mortensen, Maria Ho, faraz Jaka, James Dempsey, Eogan O’Dea, Tobias Reinkemeier, David “Devilfish” Ulliot si Marvin Rettenmaier.

Hellmuth spune ca pentru ca jocul de poker sa fie intr-o continua crestere, acesta trebuie sa fie adus mult mai aproape pentru fanii nostri. Faptul ca fanii pot vizualiza un eveniment exact in momentul in care se desfasoara, ca pot paria exact ca la cursele de cai sau ca la fotbal, iSeriesLIVE poate ajuta jocul de poker sa treaca la urmatorul nivel si sa atraga o multime de jucatori noi.

Jucatorii nu vor avea nici un mijloc prin care sa comunice in exterior astfel ca nu vor avea nici o sansa sa afle informatii despre mainile adversarilor lor.

iSeriesLIVE are in plan sa adauge mai multe evenimente in viitor, incluzand evenimente de 6-max ,heads-up, 36 jucatori, etc.

Discuta despre iSeriesLive pe forum!

Mai jos aveti filmul de prezentare iSeriesLive:

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!