Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Unibet Open Copenhaga a debutat azi. Dan Murariu anunta ca cel putin 20 de romani vor fi prezenti la start. Actiunea in direct pe Twitch

Autor: | 25/05/2017

fb-dan-murariu-1 Cazino Copenhaga gazduieste in aceasta perioada Unibet Open Copenhaga, astazi fiind programata ziua de start 1A a Main Event-ului cu buy-in de 8000 de coroane daneze, aproximativ 1075 euro. Dan Murariu, ambasador Unibet si unul dintre cei mai de succes jucatori romani de poker a anuntat pe facebook in cursul zilei de ieri ca a plecat spre Danemarca si ca la competitie vor fi prezenti cel putin 20 de jucatori romani. Cei care nu reusesc sa joace astazi ziua 1A, mai au o singura sansa, in cursul zilei de maine fiind programata ziua 1B cand, cel mai probabil, numarul de jucatori prezenti la mese va fi semnificativ mai mare decat cel de azi. Dan Murariu este castigatorul Main Event-ului Unibet Open Varna, finalist la Unibet Open Praga, de-asemenea finalist la Unibet Open Paris, castigator la Unibet Open St. Marteen si nu in ultimul rand finalist la Unibet Open Bucuresti, ultimul turneu amintit fiind castigat de Traian Bostan la finalul anului trecut.
Holdem.ro ureaza mult succes jucatorilor tarii noastre in competitia din Danemarca si va invita sa urmariti turneul accesand acest link.
Unibett

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!