Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Unde sa joci poker online in Iunie

Autor: | 01/06/2012

Unde sa joci poker

Diferenta pe care o fac dealurile Holdem Romania in timp

Incepand din aceasta luna vom publica cateva dintre ofertele care au cea mai mare valoare pentru jucatorii de poker. Pe parcursul lunii vom mai anunta pe forum ce dealuri si oferte noi mai avem, asa ca ar trebui sa urmaresti threadul dedicat.

PokerStars

Pe langa bonusul de 600$ destinat noilor jucatori, vom avea incepand cu luna Iunie turnee si promotii in valoare de 1000$ in fiecare luna. ( vom anunta mai multe detalii incepand de saptamana viitoare). Urmareste sectiunea de pe forum, unde primesti raspunsuri direct de la reprezentantii PokerStars Romania.

PokerHeaven – Reteaua Boss Media

Cel mai bun deal VIP pe care il puteti gasi pe piata in reteaua Boss Media. Peste 265.000EUR rakeback s-au platit pana acum jucatorilor romani prin dealul nostru. Trebuie doar sa faci minim 500E rake/luna pentru a putea beneficia de aceasta oferta. Mai multe detalii despre promotiile PokerHeaven poti gasi aici: Promotii PokerHeaven Iunie 2012 iar tot in acea sectiune poti lua legatura cu reprezentantul PokerHeaven in Romania.

Unibet Poker – Reteaua Microgaming

Pe langa ofertele si promotiile disponibile jucatorilor obisnuiti de pe Unibet, avem valoare adaugata intr-un deal exclusiv care iti asigura ceva extra. Daca faci minim 500E rake/luna atunci contacteaza-ne pentru a discuta mai multe. Poti discuta despre Unibet Poker in sectiunea dedicata de pe forum, unde este prezent si reprezentantul Unibet Romania.

Betfair Poker – Reteaua Ongame

Betfair poker este un site nou in oferta Holdem Romania si deja are un succes foarte mare printre jucatori. Am lansat la mijlocul lunii trecute un race de 10.000$ unde jucatorii nostri domina top 10. Pe 10 Iunie se termina race-ul, deci inca mai ai timp sa castigi un premiu consistent, intrucat competitia este foarte scazuta, lucru pe care il poti verifca in threadul dedicat unde clasamentul este actualizat de cateva ori pe saptamana.

In luna Iunie vom avea un nou race despre care vom anunta mai multe in perioada urmatoare. Mai mult decat atat, Betfair Poker are cea mai bogata oferta dintre toate skinurile Ongame oferind race-uri saptamanale atat pentru jucatorii de cash cat si de SNG/MTT in valoare de peste 100.000$/luna. Daca aduni la asta si bonusul de pana la 2500$ indiferent de prima depunere, vei avea cea mai buna oferta pentru Ongame.

Betfair Poker are si mese exclusive care sunt disponibile doar catorva skinuri din Ongame.

Coral Poker – Reteaua Ongame

Pentru cei care nu sunt facut pentru grind, avem o oferta de neegalat pe Coral Poker, in reteaua Ongame. Deschide un cont prin rakeback.holdem.ro, adauga player id la contul tau si vei vedea despre ce e vorba. Nu exista nici o cerinta minima de rake.

In plus, avem si un race de 2.700$ pentru luna Iunie.

NoiQ Poker – Reteaua IGT ( fosta Entraction )

La NoiQ Poker, pe langa rakebackul standard de 30% platit in fiecare zi de vineri ( sau VIP de pana la 40% ) si peste 80.000EUR in race-uri avem un “Endurance Race” de 8000EUR. ( 2 x 4000EUR pentru perioadele 1-15 Iunie si 16-30 Iunie). Daca castigi 25 VIP sau mai mult in 12 din 15 zile, vei imparti fondul de premii cu toti jucatorii care au indeplinit conditiile.

Cake Poker ( Revolution Gaming )

Dupa cum ati aflat deja cei de la Revolution Gaming, au cumparat reteaua Cake si au marit pana la 36% rakebackul primit de jucatori. In plus, vor fi acordati 60.000$ in race-uri. ( 4 x 15.000$ ) unde primii 350 jucatori vor imparti premiile. Este foarte usor sa intri in top si sa ajungi la peste 40% rakeback cu ajutorul acestor race-uri.

Carbon Poker – Reteaua Merge Gaming

Exact cu 1 an in urma, Merge Gaming a oprit acordarea de rakeback si a trecut pe modul VIP. Incepand de astazi, aveti din nou 35% Rakeback platit zilnic, direct in contul de jucator. In plus, a fost introdus un race pe toata reteaua Merge Gaming, in valoare de 100.000$.

Daca ai un cont care nu beneficiaza de rakeback, da un mail la support@carbonpoker.ag si contul va fi trecut pe noul deal de rakeback.

BetVenice Poker – Reteaua ENET

La BetVenice Poker poti juca cu unii dintre cei mai slabi jucatori de poker din lume, jucatorii italieni. Prin Rake Chase-ul exclusiv Holdem Romania, poti obtine beneficii unice si importante.

Titan Poker – Reteaua iPoker

Orice jucator nou la Titan Poker care isi deschide cont prin Holdem Romania, primeste pe langa orice alt bonus si promotie, 100$ gratuit. Depune minim 30$ si primesti 10$ in maxim 48h, iar restul de bani ii poti debloca jucand si obtinand puncte. Pe Titan Poker gasesti si cel mai bun program VIP din reteaua iPoker cu ajutorul caruia poti obtine usor 30% valueback. Mai multe detalii poti gasi pe sectiunea dedicata de pe forum.

Devino Skrill ( Moneybookers VIP)

Cea mai buna oferta pentru a deveni VIP la Skrill ( Moneybookers). Primesti 1% cashback din toate tranazctiile timp de o luna si scapi de taxe si comisioane.

Vrei o oferta personalizata? Contacteaza-ne si da-ne mai multe detalii despre ce joci, iar noi iti vom face cea mai  buna oferta/recomandare.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!