Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

UltimatePoker.com este prima platforma de poker legala din SUA

Autor: | 01/05/2013

Jucatorii din SUA au asteptat cu siguranta indejauns de mult pentru a vedea prima platforma de poker care opereaza in cadrul legii, in special dupa ce Departamentul de Justitie a inchis PokerStars si FullTilt Poker odata cu evenimentele de la Black Friday. Aceasta “revenire” a unei platforme de poker online semnifica si momentul cheie din istoria jocului de poker online in SUA in care prima mana de poker este jucata intr-un cadru perfect legal.

Marti dimineata la ora 9 platforma a devenit operationala in statul Nevada, iar presedintele UltimatePoker a declarat ca “suntem mandri sa fim prima companie care ofera jocuri de noroc online legale si sigure catre jucatorii de poker. Am lucrat impreuna cu legiuitorul statal pentru a demonstra calitatile platformei noastre unice care, mai presus de toate, ofera jucatorilor incredere. Ultimate Poker isi dedica intreaga atentie pentru a deveni alegerea jucatoruilor pentru poker online”.

Ultimate Poker este detinuta de Station Casinos LLC, care a devenit recent extraordinar de populara dupa ce l-a angajat pe Antonio Esfandiari ca reprezentat si imagine. “Magicianul” a declarat: “Ziua aceasta a fost mult asteptata. Pokerul online in SUA este intr-un final o realitate si este intru totul legal”.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!