Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ultima saptamana de calificari pentru PokerFest Bucuresti

Autor: | 04/06/2012

PokerFest Bucuresti

PokerFest Bucuresti

Cu cateva zile in urma va spuneam ca trebuie sa faceti tot posibilul sa ajungeti la PokerFest Bucuresti pentru ca aproape sigur, evenimentul va stabili un nou record pentru seria de turnee.

Interesul jucatorilor fata de eveniment creste cu fiecare zi si acest lucru se vede cel mai bine in satelitii de calificare live si online. Daca la satelitii live participarea este masiva acordandu-se intre 6 si 8 pachete la fiecare satelit, si in turneele online numarul jucatorilor creste de la o zi la alta.

Astfel, la satelitul de 109EUR desfasurat aseara au participat 39 de jucatori si a mai lipsit un jucator pentru a se acorda 4 pachete catre Main Event. In total s-au calificat 6 jucatori online si trebuie sa stii ca daca nu poti participa la calificarile live, mai ai 3 sateliti direct pentru Main Event si 4 subsateliti. Turneele sunt disponibile in softul PokerStars in sectiunea Turnee->Regional. Te poti califica doar cu 2,2EUR pentru un premiu de cateva zeci de mii de ori mai mare daca reusesti sa castigi Main Eventul.

Satelitii live se desfasoara in forta si cu exceptia zilei de Joi, avem in fiecare zi pana Sambata turnee de calificare care se desfasoara  la Queen Casino. Cu incepere de la ora 17:00 si cu un buy in de 230RON, este o sansa foarte buna sa iti asiguri locul la Main Event.

Pentru ultimele noutati, vizitati pagina oficiala PokerFest sau puteti sa discutati despre eveniment in sectiunea dedicata de pe forum.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!