Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Turneu de 1 milion de euro la EPT Grand Final?

Autor: | 06/05/2013

Zvonurile din presa de specialitate au sustinut ca in cadrul evenimentului European Poker Tour Grand Final, care se va desfasura intre 13 si 15 mai si in care s-au inscris deja cei mai buni profesionisti din lume, se va juca un turneu cu intrarea de 1 milion de euro. Anul trecut premiul intai la Super High Roller a fost de 1,640,000 euro, castigat de Justin Bonomo, iar anul acesta intre participantii anuntati se numara Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari, Isaac Haxton sau Gus Hansen.

O parte dintre jucatorii care vor participa au ales sa ramana anonimi, insa cu siguranta vom vedea toate superstarurile in cadrul acestui eveniment. Jocul de 1 milion de euro ar trebui sa fie in formatul cu opt jucatori la masa, blinduri de 1,000/2,000 euro si e programat pentru 11 mai. O parte dintre profesionisti au comentat deja pe marginea acestui turneu, Haxton declarand ca nu ai mereu ocazia de a participa la un joc atat de mare, si in mod evident e foarte antrenant.

Ramane de vazut daca zvonurile vor deveni realitate si fanii pokerului din toata lumea vor avea si in acest an un turneu de 1 milion, format cu care am fost incantati in cadrul primei editii a turneului The Big One for One Drop la WSOP 2012.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!