Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Turnee Zoom la PokerStars din Martie

Autor: | 28/02/2013

PokerStars va lansa turnee Zoom, dupa modelul de la FullTilt Poker, unde sunt disponibile turnee in format Rush, in luna martie. Pentru a introduce aceasta noua optiune, PokerStars profita de programul celei de-a patra editii a festivalului MicroMillions, care va incorpora 100 de evenimente intre 14 si 24 martie si o suma de premiere totala de 5 milioane de $. Cele doua turnee Zoom care se vor desfasura in cadrul acestei serii vor avea suma de premiere garantata de 75,000$ respectiv 50,000$.

Zoom Poker, care a debutat la PokerStars acum un an, este o varianta de joc cu fold rapid, care a fost un succes incredibil la jocurile cash. Noua optiune va fi disponibila la turnee in aceeasi maniera, jucatori putand sa opteze pentru varianta “FastFold” si sa fie mutati la alta masa instant. Numai in stagiile finale ale jocului aceasta optiune nu va fi disponibila si turneul se va desfasura in modul clasic.
Seria MicroMillions din martie include Main Eventul de 22$ pe 24 martie, care are o suma de premiere garantata de 1 milion de $ si primul loc va primi cel putin 150,000$, un turneu de deschidere de 1$ cu rebuy si suma de premiere garantata de 150,000$, precum si doua turnee de 11$ Sunday Storm, fiecare cu 300,000$ garantati.
La fel ca si in cazul celorlalte evenimente de acest gen, PokerStars pune accentul pe diversitate, formatul fiind diferit, cu pana la 10 turnee pe zi pentru ca toti oamenii din lume, indiferent de fusul orar, sa se poata bucura de acest festival al pokerului.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!