Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Traian Bostan se ridica din 3 blinduri si castiga Unibet Open Bucuresti!

Autor: | 05/12/2016

b18df89a129 Cu putin timp in urma a luat sfarsit Main Event-ul Unibet Open Bucuresti, turneu cu buy-in de 1100 de euro la care a luat parte un field masiv de 603 jucatori. Aproximativ 40% din cei inscrisi au fost romani, in timp ce la masa finala ne-am bucurat de o prezenta romaneasca numeroasa, 7 din cei 9 finalisti fiind din tara noastra. Dupa un heads-up relativ lung, romanul Traian Bostan a reusit sa castige in fata profesionistului britanic Eli Heath, alegandu-se astfel cu un premiu consistent de 100.000 euro. Performanta este cu atat mai notabila cu cat, Bostan a reusit sa se ridice din doar 3 blinduri, salvat de river, intr-o mana care avea sa il urce la 12 blinduri, iar de aici a inceput escaladarea spre victoria sa din final. Acest lucru se intampla la scurt timp dupa prima eliminare de la masa, cea a lui Juho Launonen, de remarcat acum diferenta uriasa de payout intre pozitia a 8-a, pe care ar fi putut termina si locul 1 obtinut la final. In ultima mana de la heads-up, britanicul a shovat Q7o 15 blinduri si a fost platit instant de Traian cu AQs, board-ul neaducand surpize si trimitandu-l pe roman in fata camerelor de luat vederi cu titlul in brate. Pe langa premiul de 100.000 de euro, Bostan a mai castigat 2000 de euro in promotia Unibet Open Last Longer, recompensa oferita romanului cu cel mai lung traseu in concurs.
Cel mai cunoscut nume de la masa finala a fost cel al lui Dan Murariu, omul cu 14 participari la Unibet-uri si 7 mese finale incluzand-o si pe aceasta si cel care ar fi putut sa devina triplu campion Unibet Open. Nesansa si lipsa de situatii favorabile au facut ca Murariu sa fie eliminat oarecum prematur pe pozitia a 6-a, dupa ce acesta intrase cu al 3-lea stack la masa finala.


Iata asadar premiile obtinute de cei 9 finalisti:

final-tablr

In alta ordine de idei, Mihai Manole a terminat pe locul 5 highroller-ul de 2200€ buy-in si a incasat 9.950€, in vreme ce la Freezout-ul de 330 euro disputat pe parcursul a 2 zile, victoria a revenit lui Mihai Bogdan Gheonu care a incasat 13590€ dupa un deal la heads-up. De consemnat si evolutia remarcabila a lui Sorin “Dylxi0n” Morariu, jucatorul originar din Filiasi terminand la final pe locul 3 pentru care a fost recompensat cu 7045 euro. Tot in acest turneu, Cristian Vornicu a iesit pe locul 9 (1240 euro), acesta luandu-si revansa putin mai tarziu in Turbo-ul de 100 euro intrare unde a ocupat primul loc si a incasat 3785 euro.

Felicitam la final toti romanii care au participat la Unibet Open Bucuresti, cu laudele cuvenite celor care au reusit sa intre in premii si le dorim mult succes celor ce ne vor reprezenta la ultimul mare eveniment al anului, EPT Praga!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!