Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Traian Bostan conduce in topul castigatorilor la cel mai mare club de poker din Romania

Autor: | 07/01/2014

castigatori pokerfest club bucurestiDe la deschiderea PokerFest Club Bucuresti, in turneele zilnice de la club s-au acordat premii de peste 620.000 RON unui numar de 240 jucatori, fara a include aici turneele Grand 50, Grand 100 , National 300 si alte festivaluri mari.

Traian Bostan conduce detasat in leaderboardul castigatorilor de la PokerFest Club cu 22350 RON incasati. Castigurile sale provin din 6 turnee: 3 High Roller, 2 Deep Stack 6 Max si un Weekly High Roller.

El este urmat in clasament de Loredan Hanganu care a castigat 18825 RON si de Dinev Dinko cu castiguri totale de 17040 RON.

In clasament gasim foarte multe nume cunoscute dintre jucatorii de poker din Romania si se poate observa usor ca majoritatea celor care au performante online au reusit sa obtina rezultate bune si la turneele live de la club.

Luna Ianuarie este una foarte buna pentru cei care aleg sa joace in turneele de la PokerFest Club. Peste 460.000 RON sunt garantati in premii indiferent de numarul de jucatori care participa la turnee, iar buy-inurile sunt pentru toate buzunarele. Consulta programul Pokerfest Club Bucuresti si gaseste turneele care ti se potrivesc.

Ii felicitam pe aceasta cale pe toti cei care se afla in topul castigatorilor PokerFest Club si le uram succes in continuare!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!