Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Traficul pe iPoker a crescut cu 15% dupa ce Everest Poker s-a alaturat retelei

Autor: | 08/11/2012

In urma migrarii Everest Poker catre iPoker, traficul  a crescut cu 15%, conform pokerscout.com. Clientul francez a fost si acesta unit cu cel de la Everest, iar cresterea a fost semnificativa, 20%, acest stimulent reprezentand o revigorare a unui soft care era aproape nefolosit, iPoker.FR.
Everest beneficiaza de skinul propriu in reteaua iPoker si este considerat a fi intre platformele cele mai performante si mai preferate de jucatori din reteaua iPoker, alaturi de William Hill, bet365, poker770 sau Titan Poker.
Conform Pokerscout.com, aceasta unire a celor doua websiteuri de poker este una dintre cele mai mari din istorie si cresterea traficului in reteaua iPoker este una semnificativa si impresionanta.


Odata cu aceasta fuziune iPoker intrece cu destul de mult PartyPoker, eternul rival pentru locul doi, insa odata cu revenirea Full Tilt poker se pare ca toate celelalte websiteuri se vor lupta pentru al treilea loc.
Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile dupa ce Bwin se va alatura PartyPoker si Zynga isi va lansa skinul de poker in reteaua celor de la bwin.party.

Se anunta o competitie stransa pentru locurile 3 si 4.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!