Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Tom Dwan domina mesele de la FullTilt Poker

Autor: | 10/02/2013

Desi pana zilele trecute Tom Dwan nu si-a facut aparitia decat sporadic la mesele de poker de la FullTilt, spre deosebire de ceilalti membri ai echipei pro, Gus Hansen si Isildur1, care au fost implicati in cele mai mari castiguri si pierderi de pe platforma, durrrr a recuperat printr-o sesiune de 18 ore [n care a reusit sa castige peste 1 milion de $, conform HighStakesDB.

Aceasta sesiune a fost foarte atipica pentru jocul online la nosebleed, intrucat Dwan a jucat 18 ore doua mese impotriva aceluiasi adversar, Ben Tollerene. Desi fiecare dintre cei doi au preluat initiativa si au schimbat fise pe parcursul celor aproape 20 de ore, intr-un final Tollerene a inregistrat un castig de 200,000$ din jocul PLO.


Dwan a castigat masiv la mesele de 2-7 Triple Draw, unde timp de 14 ore a jucat impotriva unor nume mari precum Rui Cao, Ben Sulsky sau Phil Galfond. Durrrr a castigat 1,3 milioane de $ in aceste jocuri, fiind de departe cel mai mare castigator al zilei.

Conform HighStakesDB, Dwan a practicat jocul sau obisnuit, ultra-agresiv, care a condus la multe poturi de ordinul sutelor de mii de dolari, durrrr mergand all-in aproape de fiecare data cand a simtit slabiciune in adversarii sai si aceasta tehnica a dat roade.

Catre finalul sesiunii Dwan a mai pierdut o parte din castiguri, ramanand la suma de 1,3 milioane de $, care il aduce pe acesta intre cei mai mari castigatori din 2013 la mesele de la FullTilt, desi atat numarul de maini cat si interventiile sale au fost limitate pe parcursul ultimelor 40 de zile.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!