Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Tom “durrrr” Dwan profit de 2,9 milioane de $ in februarie

Autor: | 05/03/2013

Tom “durrrr” Dwan a fost probabil cel mai cunoscut jucator de poker online din istoria jocului, comunitatea de poker adorandu-l pentru jocul agresiv, pentru pariurile inedite, pentru liniile de joc ingenioase si pentru profiturile de necrezut. Cu toate acestea, odata cu inchiderea FullTilt Poker, la Black Friday, Tom Dwan a disparut de pe raderele comunitatii de poker si s-a retras in Macau, unde a jucat impreuna cu restul profesionistilor americani care nu au mai avut acces la poker online.

De la poker chinezesc in Macau la mesele de poker de la FullTilt Poker, “durrrr” inregistreaza din nou profituri considerabile si demonstreaza ca si dupa 2 ani de cand a disparut din comunitatea de poker online nu si-a pierdut indemanarea si joaca la fel de bine si la fel de spectaculos ca atunci. In decembrie si ianuarie jocurile nu au fost interesante pentru Dwan si acesta a fost per total pierzator, insa odata cu venirea lunii februarie lucrurile s-au schimbat pentru jucatorul american.

Dwan a castigat aproape 3 milioane de $ in februarie, fiind cu siguranta una dintre cele mai bune luni din cariera sa de poker, insa meritul nu decurge numai din suma castigata. Dwan a jucat impotriva unor profesionisti de top, precum Phil Ivey, Ben Sulsky sau “PostFlopAction”, competitia fiind la cel mai inalt nivel, si cu toate acestea “durrrr” dominand mesele de poker. O alta circumstanta remarcabila este varietatea de jocuri la care Dwan a excelat in aceasta luna, de la 8-Game pana la NLHE, PLO si 2-7 Triple Draw.

In martie, “durrr” a continuat acest upswing impresionant si a castigat in primele zile ale lunii 600,000$, conform HighStakesDB.

Nu uitati ca urmatoarea aventura a jucatorului american este in 10 martie, cand Tom Dwan va reprezenta echipa FullTilt Pro alaturi de Isildur1 si Gus Hansen impotriva lui Daniel Negreanu, Isaac Haxton si Bertrand Grospellier care alcatuiesc echipa PokerStars.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!