Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Tom “durr” Dwan, Daniel Negreanu si Doyle Brunson in primele 3 episoade ale noului sezon Poker After Dark

Autor: | 14/08/2017

url Asa cum am anuntat intr-un articol precedent aparut saptamana trecuta, celebrul serial de televiziune Poker After Dark revine in atentie dupa o pauza de 6 ani odata cu al 8-lea sezon, primul episod urmand sa fie difuzat marti 15 august 2017 la ora 03:00 dimineata pe platforma online PokerGo. S-au facut public listele cu jucatorii care vor participa in primele 3 episoade, printre acestia regasindu-se jucatori unul si unul precum Tom “durr” Dwan, Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari sau mult respectatul Doyle Brunson, dar si cateva surprize precum Jean-Robert Bellande sau Andrew Robl.
Durr vine dupa o perioada de aproape 5 ani in care a jucat foarte mult cash in Macao si Manilla cu bogatasii recreationali din Asia, iar la mijlocul saptamanii trecute a facut o scurta declaratie pentru Poker Central: “Calatoresc mult in lume si joc des in Macao si Manilla. Toata lumea m-a intrebat in ultimul timp cand se va relua Poker After Dark si iata ca dupa 6 ani de pauza a venit momentul pentru un nou sezon”.
Telespectatorii il vor revedea cu placere si pe Doyle Brunson, una din figurile emblematice din istoria pokerului, membru in Poker Hall of Fame, dar care in ultimii ani a iesit mai putin in prim-plan din cauza problemelor de sanatate. Acum 3 zile Doyle a implinit 84 de ani, el avand o cariera de jucator profesionist si fiind implicat in fenomen de peste 50 de ani. Doyle Brunson a scris un mesaj scurt pe Twitter: “Uitati-va la Poker After Dark saptamana viitoare si veti vedea un om batran la mesele de joc”. Intre timp Doyle Brunson se delecteaza cu pariurile sportive, el a pariat pe o cota de 13 la 1 ($13.000 la $1.000) ca jucatorul de golf profesionist Jordan Speith nu va fi eliminat in prima jumatate sau dupa primele 36 de gauri in etapa curenta din PGA Tour Championship.
Alti jucatori care vor fi prezenti in primele episoade sunt Daniel Negreanu, canadianul fiind mereu cu pofta de joc indiferent de moment si adversari sau Antonio Esfandiari, magicianul care are de luat niste revanse impotriva lui Durr, dupa cateva maini memorabile disputate in sezoanele din 2010 si 2011 ale show-ului Poker After Dark.

Iata distributia completa a jucatorilor pentru primele 3 episoade:

Marti 15 august ora 03:00 pe platforma PokerGo

Tom Dwan
Jean-Robert Bellande
Daniel Negreanu
Antonio Esfandiari
Lauren Roberts
Bill Klein

Miercuri 16 august

Tom Dwan
Jean-Robert Bellande
Doyle Brunson
Andrew Robl
Lauren Roberts
Bill Klein

Joi 17 august

Tom Dwan
Jean-Robert Bellande
Doyle Brunson
Andrew Robl
Lauren Roberts
Bill Klein

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!