Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Oferta limitata: jucatorii noi pe PokerStars primesc 40$ GRATIS la primul depozit!

Autor: | 15/01/2015

pokerstars-fastNu ai inca cont pe platforma Pokerstars? Aveai de gand sa-ti faci unul in aceste zile, dar nu erai hotarat daca sa faci pasul decisiv? Pokerstars face o super-oferta jucatorilor nou-veniti, oferta fiind una de foarte scurta durata.

Fa un depozit de 20$, iar Pokerstars iti ofera 20$ GRATIS si inca 20$ ( cate 5$/saptamana timp de 4 saptamani )!Pe langa acestea, vei primi si 4 bilete pe zi timp de 31 de zile la Freeroll-urile Privilege cu premii totale de 100k$!

Cum se pot obtine cei 40$ GRATIS?

 • Apasa pe butonul de mai jos sau prin acest link, deschide un cont si fa o depunere de minim 20$ folosind codul ‘FREE20‘, până în 31 martie la 23:59 ET
 • Cei 20$ sunt creditati in contul tau intr-un termen de pana la 36 de ore!
 •  In urmatoarele 4 saptamani poti obtine alte jocuri gratis de cate 5$/saptamana, cu conditia de a castiga 10 VPP/saptamana. Poţi urmări evoluţia bonusului tău săptămânal de $5 în programul de joc pentru computer, selectând ‘Casierie‘ > ‘Verifică starea bonus

section-header-download

Ce sunt VPP-urile si cum se pot castiga?

Câştigarea de VPP-uri (VIP Player Points) este uşoară: le vei câştiga automat atunci când joci în orice turneu sau joc cash cu taxă sau rake.

În turneele online PokerStars, câştigi puncte pe baza taxei de intrare. Primeşti VPP-uri la rata de 5,5 VPP-uri (şi FPP-urile aferente) pentru fiecare $1,00 USD sau CAD plătit ca taxe, 7 VPP-uri (şi FPP-urile aferente) pentru fiecare  €1,00 EUR plătit ca taxe sau 8,8 VPP-uri (şi FPP-urile aferente) pentru fiecare  £1,00 GBP plătit ca taxe.

În jocurile cash de la PokerStars, câştigi puncte pe baza ‘rake-ului’ luat din fiecare mână şi a contribuţiei tale la pot. Numărul total de VPP-uri atribuite la masă este bazat pe rata VPP multiplicată cu totalul rake-ului colectat. Rata VPP variază în funcţie de numărul de locuri, de mize şi de valuta folosită la masă (vezi mai jos pentru mai multe informaţii). Totalul VPP-urilor este apoi împărţit între jucătorii care au contribuit la pot, în funcţie de suma contribuită. VPP-urile fracţionale sunt atribuite în sutimi.

 • 88$ FARA DEPOZIT
  600$ Bonus la FullTilt
  600$ Bonus pe PokerStars
 • RSS Ultimele discutii pe forum

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!