Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

SummerFest Main Event incepe astazi la PokerFest Club!

Autor: | 19/06/2014

summer festDupa cum ne-am obisnuit deja, fiecare luna aduce cate un nou eveniment de anvergura la cel mai mare club de poker din Romania.

Aceasta saptamana este dedicata in intregime festivalului SummerFest care a inceput de luni si va continua pana Duminica la incheierea mesei finale a main eventului. Turneul principal din cadrul festivalului are un buy in de 550 EUR, 2 zile de start si ofera posibilitatea unui reentry in primele 8 niveluri ale zilei.

Jucatorii au avut la dispozitie pana acum 3 super-sateliti de calificare pentru ziua 1A si astazi de la ora 17:00 se va juca ultimul super-satelit care va poate aduce o intrare in ziua 1B cu un buy in de numai 120 RON.

Ziua 1A din Main Event va incepe astazi la ora 14:00 si puteti sa va inregistrati timp de 8 niveluri a cate 40 minute fiecare. Stackul de inceput este de 30.000 fise si structura blindurilor este cea standard oferita de club.

Jocurile de cash vor rula cu mize incepand de la 1/2 RON cu un buy in minim de 100 RON si dupa cum v-ati obisnuit, puteti urmari evolutia meselor de cash pe pagina dedicata.

Pe langa Main Event, mai puteti juca si side eventurile. Consultati pagina cu progamul turneelor unde veti gasi toate evenimentele care se joaca in aceasta perioada la club.

Le dorim tuturor participantilor succes si sa aiba parte de cat mai multe situatii favorabile la mese. Pentru actualizari si updateuri de la Main Event, consultati pagina de Facebook. Masa fnala va fi transmisa live video.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!