Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Stephen Chidwick poate fi batut: David Peters il invinge la heads-up in evenimentul 7 de la US Poker Open si castiga $400,000

Autor: | 10/02/2018

Peters Britanicul Stephen Chidwick a revenit cu picioarele pe Pamant dupa ce a fost invins la heads-up in evenimentul 7 – $25,000 No Limit Hold’em din cadrul US Poker Open de americanul David Peters, cel din urma castigand un cec in valoare de $400,000. Chidwick, cel care reusise alte 4 mese finale in primele 6 evenimente (din care 2 au fost victorii), a intrat ChipLeader in ultimii 6 dupa ce reusise sa se dubleze constant in ultimele level-uri de joc de dinaintea FT-ului. Din pacate, primul care a parasit masa de 6 a fost Daniel Negreanu dupa un 3bet-shove din small cu A8o, in urma unui open din buton al lui Sean Winter cu valeti. Daniel a fost putin confuz cu privire la ceasta mana, prima data a spus ca e un spot bun de a culege fise, iar mai apoi ca foldul trebuie luat in considerare, tinand cont si de dinamica Big Blind Ante-ului care il poate determina sa astepte un spot mai bun de atat. Cel care s-a bucurat cel mai mult de eliminarea lui Daniel a fost Ben Tollerene, jucator care era foarte short in momentul eliminarii, dar care nu a mai rezistat mult la masa, dupa ce a shovat peste open-ul lui David Peters cu A4 si a fost platit de acesta cu QT. Mana cu sanse mai mici flopeaza full si duce potul, iar Tollerene paraseste masa si lasa duelul in 4-handed. David Peters este cel care semneaza si eliminarea lui Keith Tiltson, cel din urma realizeaza un full-stack bluff pe river, insa Peters da callul cu 2 perechi si jocul ramane in 3 jucatori: Winter, Chidwick si Peters. Desi cel din urma parea ca se afla la comanda in turneu avand peste jumatate din fisele de la masa, lucrurile iau o intorsatura neasteptata in scurt timp. Un duel blind versus blind intre Peters si Chidwick se termina in avantajul celui din urma: desi amandoi lovesc board-ul cu 2 perechi, britanicul le are pe cele mai mari si trece la conducerea turneului, in vreme ce Peters si Winter au stackuri aproximativ egale.
Situatia se reechilibreaza, cand vine una dintre cele mai interesante maini jucate la masa finala: Chidwick realizeaza un bluff pe toate fisele cand face un overshove masiv pe river si il determina pe Peters sa arunce top pair aces, castigand un pot pe fise multe. In tot acest timp, Winter foldeaza atat de des, pana se trezeste in 11 blinduri si impinge Q7 fiind platit de Peters cu QT. Mana lui Peters rezista cu brio si astfel se stabilesc jucatorii care intra la heads-up: Chidwick – Peters si un raport al stackurilor de 60-40. Chidwick isi mareste avansul la un raport al stackurilor de 2 la 1, cand vine o alta mana importanta in turneu. Peters da open la A9, Chidwick shoveaza KT, Peters da callul, iar mana care avea cateva procente avantaj pre-flop duce potul si americanul trece din nou la conducerea jocului. Turneul se termina dupa ce Chidwick isi alege un spot nedorit pentru un nou bluff, insa de aceasta data britanicul nu mai are scapare. Peters da open la asi, Chidwick mareste cu Q2, Peters da flat si cei doi vad flop-ul 8 A 8 care ii aduce americanului un full-house de asi cu optari. Chidwick da neinspirat 3-barells blufand inclusiv riverul cu toate jetoanele, iar Peters nu are altceva de facut decat sa dea call la fiecare glont tras de adversarul sau. Cei doi au glumit la finalul mainii:

Chidwick: “Uite ce cooler mi-am luat”
Peters: “Am jucat mana ca la carte”

Mai jos, situatia finala din evenimentul 7:

Buy-in: $25,000
Intrari: 50

1 David Peters United States $400,000
2 Stephen Chidwick United Kingdom $262,000
3 Sean Winter United States $175,000
4 Keith Tilston United States $125,000
5 Ben Tollerene United States $100,000
6 Daniel Negreanu Canada $75,000
7 Matt Hyman United States $62,500
8 Isaac Haxton United States $50,000

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!