Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Start in Unibet Open Bucuresti! Festivalul iernii incepe astazi la JW Marriott Grand Hotel din capitala

Autor: | 27/11/2017

marriotttttt Cel mai interesant turneu al acestui final de an va debuta astazi în JW Marriott Grand Hotel, Bucureștiul urmand sa gaduiasca pentru a doua oară în doi ani un festival Unibet Open, după ce anul trecut s-a doborât recordul de participare al circuitului, Main Event-ul fiind atunci castigat de Traian Bostan si un premiu de 100.000 euro. Festivalul incepe la ora 17:00 odata cu turneul Unibet Open Monsterstack, ziua 1A, buy-in 150€+20€ si 50.000 de fise la start, 20 min timp / nivel, 8 niveluri si un re-entry permis. Atentie, plata pe toata durata festivalului se poate face si cu cardul online pentru a evita cât mai mult aglomerația la biroul de înregistrări. Va fi o saptamana extrem de atractiva, iar punctul culminant va fi Main Event-ul care la aceasta editie va avea o jumatate de milion de euro premii garantate.
De-asemenea, sunt anuntati peste 300 de jucatori straini la mese, ei rezervandu-si deja locuri in hotelurile bucurestene, insa numarul poate creste odata ce ne apropiem de startul Main Event-ului. Cele mai importante turnee programate la aceasta editie sunt:

Monster Stack – debutează luni, are 2 zile de start și intrare de 170€
High Roller – debutează miercuri, are 2 zile de disputare și intrare de 2200€
Main Event – debutează joi, 2 zile de start, buy-in de 1100€ și un garantat de 500.000€

Pe tot parcursul Unibet Open, sala Constanța din hotelul Marriott va fi rezervată partidelor de cash. Sunt 15 mese amenajate, se joacă NLH sau PLO, iar mizele încep de la 1€/2€ și urcă până la 25€/50€. Va fi inclusiv o masă televizată, la care vor participa ambasadorii Unibet, Dan Murariu și Espen Jorstad.
De la aceasta editie nu lipsesc nici petrecerile Unibet, Player Club București urmand sa organizeze un eveniment special cu invitați de marcă și distracții pe măsură.
Uram mult succes tuturor jucatorilor romani la mesele de joc!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!