Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Start astazi in festivalul Unibet Open Dublin!

Autor: | 21/11/2018

sfsfsf Daca jucatorii romani iubitori de turnee numara zilele pana la startul festivalului Unibet Open Sinaia ce se va desfasura in luna februarie a anului viitor, pokeristii prezenti in aceste zile in capitala Irlandei numara orele pana la debutul festivalului Unibet Open Dublin, primul asemenea eveniment organizat in aceasta locatie in ultimii 7 ani de zile. Este un prilej excelent pentru reunirea ambasadorilor Unibet, Alan Widman, David Lappin, Daiva Bryne urmand sa fie prezenti la mesele de joc, acolo unde speram sa il vedem si pe Dan Murariu, la randul sau ambasador si dublu castigator Unibet.
Festivalul debuteaza astazi de la ora 14:00 cu ziua 1 din cadrul Unibet Cup (intrare 330 euro), urmand ca pe seara sa ia startul si HighRoller-ul de 2200 euro buy-in, cel mai scump eveniment de la acest festival. Tot astazi, progrmul mai cuprinde sateliti pentru Main Event si HighRoller, dar si doua turnee invitationale in format de joc de tip SNG: Tag Team Championship si Unibet Esports Battle Royale XI. Main Event-ul de 1100 euro isi va desfasura prima zi de joc maine, punand la dispozitia celor eliminati prematur si un re-entry care poate fi folosit insa doar in flight-ul de start 1C.
Desi nu stim ce field de jucatori ne va reprezenta la aceasta competitie, ne dorim ca baietii nostri sa aiba un run cat mai lung si astfel sa ne incalzim cu o performanta notabila pentru viitorul festival Unibet Open Sinaia, acolo unde cu siguranta ne propunem un singur obiectiv: acela de a cuceri al treilea titlu Unibet intr-un Main Event desfasurat la noi in tara, dupa cele castigate de Traian Bostan si Marius-Catalin Pertea.
Start asadar la distractie si joc in capitala Irlandei!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!