Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sperante pentru pokerul francez: sansa de a vedea din nou pe Stars jucatori din Hexagon

Autor: | 03/03/2015

french-poker-players-hopeful-over-potential-shared-liquidity-regulationDupa foarte multa vreme sunt sanse de a vedea din nou la mese jucatori din Franta dupa ce Ministrul francez al Economiei, Finanțelor și Industriei a sugerat ca ar putea accepta propunerile ARJEL (Autorité de Régulation des Jeux En Ligne) de a permite francezilor sa joace si pe alte site-uri europene de poker, altele decat cele cu terminatia .fr.

Pokerul francez este in colaps dupa ce sfarsitul anului 2014 a consemnat un declin al veniturilor cu €17.3 millioane (turneele au cunoscut o crestere de €6.5 milioane, in vreme ce jocurile de cash o scadere de €23.8 milioane doar in ultimele 3 luni ale anului trecut). Pokerul live este si el in declin, World Series of Poker(WSOP) decizand ca Germania ar fi pentru viitor un mediu mult mai propice pentru poker, multa actiune de la mesele de joc urmand sa se mute de la Paris spre Berlin. Si European Poker Tour (EPT) a hotarat ca Deauville nu mai intra in planurile lor de viitor, iar World Poker Tour (WPT) a incetat colaborarea cu Aviation Club de France (ACF).

Astfel, publicatii precum Pokerfuse sau Cardschat au anuntat ca Guvernul Francez ia foarte serios in considerare colaborarea cu ARJEL, existand sanse pentru jucatorii francezi de a putea frecventa alte site-uri europene de poker, cele in care se regasesc jucatori de poker din toata lumea. Toti ochii sunt atintiti de mai multa vreme pe Franta, Italia si Spania, existand sperante ca guvernele acestor tari vor permite populatiei sa joace din nou alaturi de jucatori din toata lumea pe site-uri precum Pokerstars.eu, FullTilt sau PartyPoker.

Daca si legislatia din Statele Unite se va schimba existand mai multe zvonuri in acest sens, sunt sanse sa asistam la un al doilea boom in poker. Sa fie oare asa? Ramane de vazut ce se va intampla in viitor.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!