Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Shuffle Master este gata sa cumpere reteaua Ongame

Autor: | 21/02/2012

Conform PokerFuse , Shuffle Master, producatorul de jocuri  de tip slot pentru cazinouri si aplicantul pentru o licenta de jocuri de noroc in Nevada se afla in negocieri cu bwin.party pentru a cumpara Ongame Network, conform unor surse.

UK Sunday Times a scris saptamana aceasta ca Shuffle Master va anunta in curand decizia de cumparare a celor de la Ongame. In raport este sugerat ca ar fi vorba de o suma de 16.000.000 EUR.

Bwin.party incerca sa vanda  reteaua Ongame de aproape 7 luni, sperand ca vor face vanzarea pana la finalul anului 2011. Totusi, au anuntat actionarilor in luna decembrie ca, desi procesul de vanzare era intr-un stadiu avansat, nu va fi completat decat in anul 2012.

Dupa fuziunea recenta dintre bwin si PartyGaming, bwin.party este alcatuit din doua retele de poker : PartyPoker si Ongame Network, o retea din peste 25 de skinuri, printre care BetFair, Betsson si bwin. Bwin vede reteaua Ongame ca fiind un surplus, si, dupa vanzare, jucatorii de pe bwin vor fi mutati pe PartyPoker.

Reteaua este in acest moment pe locul 5 intre retelele de poker internationale conform celor de la PokerScout, si pe locul #6 la nivel global. Desi traficul va scadea considerabil dupa ce jucatorii de bwin se vor muta, Ongame este un soft atractiv, cu platforme pentru Windows, Mac si aplicatii pe telefonul mobil pentru Apple iOS si Android.

Shuffle Master este unul dintre cei 12 aplicanti pentru o licenta de jocuri in noroc in statul Nevada. Totusi, ramane de vazut daca Statul le va acorda licenta pentru jocul de poker online.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!