Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sesiunea scumpa a lui Gus Hansen de la jocurile din Macau

Autor: | 13/02/2012

In ianuarie, lucrurile nu ar fi putut sa mearga mai bine pentru Gus Hansen cand juca pentru prima data la jocurile cash din Macau, dupa ce a plecat cu 3.86 milioane $ castig.

Totusi, de data aceasta, cand Gus si-a incercat norocul inca odata la StarWorld Macau’s Poker King Club, nu i-a mai mers la fel de bine ca inainte. Cu cateva sesiuni inainte de maratonul de 29 de ore, Gus Hansen a scris pe blogul sau despre cum a pierdut cateva poturi cu valoare cuprinsa intre 1.5 si 2 milioane de dolari.

“Inca se joaca in timp ce scriu acum pe blog, iar la masa suntem impartiti in felul urmator – 4 jucatori care au pierdut foarte mult (ma aflu si eu printre ei cred), 2 jucatori care au castigat FOARTE mult, si alti 2 jucatori care au castiguri substantiale. Dar, consider eu, ca inca am timp ca sa imi schimb jocurl.”

Gus Hansen avea de prins un avion, dar a decis sa nu plece din Macau, a zis ca poate reuseste sa isi imbunatateasca norocul. La un anumit punct, Gus parea ca si-a recuperat o parte din pierderi, dupa ce a prins culoare impotriva top-pair cu un jucator slab, dar, in cele din urma, parea ca Gus Hansen nu a luat decizia cea mai buna cand a zis sa anuleze biletul de zbor – Gus marturiseste ca a pierdut o mica avere. Dupa cum scrie pe blog :

“Dupa o sesiune lunga de 29 de ore, eram in final in aeroport de unde luam avionul sa ma indrept spre Europa. A fost o sesiune care a inceput prost pentru mine, apoi dintr-o data a inceput sa-mi mearga bine, doar pentru a se termina ca un dezastru. A fost cel mai scump bilet de avion pe care l-am anulat vreodata, si cred ca este cel mai scump bilet pe care l-a pierdut cineva vreodata, dar nu ar trebui sa uit ca a fost o excursie foarte frumoasa, pentru prima mea vizita in Macau.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!