Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Scoala de Poker EvilAce tine in viata sectia de lupte din Motru. Micutii luptatori s-au intors cu medalii de la ultima competitie

Autor: | 29/06/2018

35344194_2042590312479958_6752634865096589312_n Dupa actele de caritate organizate pe forumul Holdem Romania in trecut sau evenimentul Poker Beats Cancer pregatit de Pokerfest si Asociația Little People in toamna anului 2016, a venit randul unui alt grup de jucatori de poker sa ofere sprijin unor persoane aflate in dificultate. Scoala de Poker Evil Ace prin intermediul reprezentantilor sai de baza: antrenorii Stefan Dragomir, Alexandru Farcasanu, Adrian Pora si Marian Virlanuta, a intins o uriasa mana de ajutor sportului din Motru, sponsorizand cu echipament sportiv Sectia de Lupte. Cu ajutor mult diminuat din partea autoritatile locale, Sectia de Lupte se afla probabil in pragul desfiintarii daca baietii din EvilAce nu ar fi intervenit, ajutandu-i pe cei mici sa isi continue drumul catre marea performanta. Vorbim de o sectie care de-a lungului timpului a castigat numeroase titluri de campioni nationali, atat la copii, cat si la juniori, tineret sau seniori, unii dintre acestia devenind componenti ai loturilor nationale si maestrii emeriti.
Din pacate, problemele financiare persista in tot sportul romanesc, existand nenumarate exemple in ultimii ani in care cluburi de traditie din fotbal sau handbal s-au defiintat din cauza lipsei banilor. Si cum performanta e greu de realizat fara spirijin financiar sau de multe ori chiar imposibil, orice actiune in genul celei realizate de EvilAce este mai mult decat binevenita, oferind o sansa pustilor, juniorilor, tinerilor care viseaza ca intr-o buna zi sa ajunga mari campioni.
Micutii sportivi din Motru i-au rasplatit pe “salvatorii” lor cum nu se putea mai bine. Astfel, la ultima competitie organizata la Pitesti in perioada 22-24 iunie care a adunat la start 350 de sportivi din toata tara, sub indrumarea antrenorilor Vasile Purdescu si Iulian Constantin s-au obtinut mai multe performante notabile conform informatiilor prezentate in Gazeta de Motru:

Mocan Croitoru Patrick – locul 1
Ciuches Cristina – locul 1
Manțog Claudia – locul 1
Manțog Simina – locul 1
Gângu Adelina – locul 1
Busoi Iuliana – locul 3

Incurajam astfel de actiuni din partea jucatorilor de poker, iar pana acum comunitatea din care fac parte si acesti baieti minunati nu ne-a dezamagit.

Sursa foto: Gazeta de Motru

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!