Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Scoala de Poker Evil Ace ajunge la $3.000.000 profit. Adrian Pora se desprinde de echipa si va urma un proiect individual

Autor: | 14/10/2018

news Scoala de Poker Evil Ace infiintata de Stefan Dragomir impreuna cu Marian Virlanuta, Adrian Pora si Alex Farcasanu la inceputul anului 2016 s-a dovedit a fi cel mai de succes proiect din pokerul romanesc, cei 4 baieti reusind in mai putin de 3 ani de zile sa isi conduca elevii spre un profit de peste $3.000.000 conform graficelor sharkscope. Evil Ace a fost, ramane si probabil va fi multa vreme de acum inainte cea mai grandioasa realizare a unui grup de jucatori profesionisti, care au facut din poker o meserie si un stil de viata. Recent, am avut ocazia sa discutam cu Stefan Dragomir, cel care ne-a povestit in amanunt care este situatia Scolii de Poker la ora actuala, cine sunt antrenorii, cum a fost evolutia pana in acest moment si de ce Adrian Pora, unul din pilonii de baza de pana acum s-a desprins de echipa si va urma drumul unui proiect individual. Iata mai jos cum a decurs dialogul realizat la sfarsitul acestei saptamani:

1. Salut Stefan si mersi tare mult ca ai acceptat invitatia noastra, intr-un moment prielnic in care Scoala de Poker Evil Ace a ajuns la $3.000.000 profit conform graficelor sharkscope. Cat de greu a fost drumul pana aici in cei aproape 3 ani de zile de la infiintare? V-ati gandit vreodata ca veti ajunge la asemenea performante?

Salut! In primul rand invitatia am acceptat-o cu o mare placere avand in vedere ca holdem.ro ne-a sustinut pe partea de comunicare si a promovat evolutia noastra si rezultatele obtinute de cei care fac parte din acest proiect.
Acest proiect a inceput in data de 19.04.2016 si in luna iunie 2017 ajungeam la 1.000.000$ dupa 1 an si 2 luni de la infintare, iar acum dupa aproximativ un an si 3 luni am reusit sa mai adaugam inca 2.000.000$ pe grafic, ceea ce ne arata ca jucatorii romani sunt talentati si dornici de rezultate. Impreuna cu colegii mei am reusit sa indrumam jucatorii si cu marea majoritate sa obtinem rezultate foarte bune.
Drumul in aceasta perioada de 2 ani si jumatate a fost destul de anevoios, dar am reusit sa ramanem pe aceeasi panta ascendenta datorita dedicarii si ambitiei de a demonstra ca se pot realiza rezultate si cu jucatori care erau incepatori, de care majoritatea grupurilor de staking nu ar fi fost interesate la momentul in care ei au inceput in cadrul echipei noastre.
Daca ma intrebai in 2016 cand am inceput proiectul cat timp ar fi necesar sa ajungem la asemenea performante, probabil ca raspunsul meu era ca va fi necesara o perioada intre 5 si 10 ani. Daca intrebarea venea in momentul in care am atins cifra de 1.000.000$, iti spuneam ca era posibil ca pe parcursul unui an sa putem ajunge la suma de 3.000.000$.

graff

2. Care au fost principalele voastre atuuri ce au condus spre asemenea rezultate? Cum decurge o zi din viata coachilor Evil Ace, cat de mult timp alocati pokerului?

Am reusit sa aducem jucatori pasionati de acest sport si care nu au avut ocazia sa fie indrumati pana in momentul venirii de jucatori profesionisti, care sa demonstreze ca se poate trai foarte bine in Romania din poker. Viata unui antrenor din cadrul echipei este foarte intensa avand in vedere ca, in afara orelor pe care le aloca studiului si jocului personal, trebuie sa ajute si jucatorii in evolutia lor. La final satisfactiile atat financiare cat si morale ale unui antrenor sunt motivante pentru a evolua in continuare si pentru a-si dezvolta abilitatile.

3. Cati elevi aveti la ora actuala si cine sunt antrenorii? Cate grupe de jucatori aveti si ce mize abordati?

In acest moment echipa EvilAce are 130 de jucatori impartiti in 5 grupe si 6 antrenori. Antrenorii EvilAce sunt Cidul, wnr2050, IvnAk si justpray alaturi de cei 2 fondatori Marian Virlanuta (motreanu90) si Alexandru Farcasanu (alexxt7).

4. Mai acceptati elevi noi in echipa? Daca da, care sunt pasii de urmat pentru un jucator care doreste sa faca parte din team-ul EvilAce?

Acceptam jucatori noi in echipa, iar cei care isi doresc sa intre in EvilAce pot aplica pe site cu conditia sa respecte regulile de aplicare ( minim 2k turnee jucate si sa fie vizibil pe sharkskope). Altfel nu vom raspunde la cerere.

5. Hai sa vorbim putin de plecarea lui Adi Pora din EvilAce. De ce a ales sa plece din echipa intr-un moment bun pentru voi si cat de mult crezi ca va conta plecarea lui? Cine ii va lua locul?

Adrian a considerat ca acest proiect ocupa foarte mult timp in viata lui si asa cum discutam la inceput trebuie sa te dedici foarte mult. El a declarat ca isi doreste un proiect personal cu un numar mult mai mic de jucatori pentru a putea sa isi aloce timp si vietii personale. Asa ca am optat pentru o despartire amiabila, Adrian creand o noua grupa cu jucatori care au dorit sa evolueze alaturi de el.
In acest moment functionam fara Adrian de aproape o luna, iar in aceasta perioada noi nu am intampinat dificultati si nu consideram ca este nevoie sa aducem un nou partener, dar pe parcurs probabil vom aduce antrenori in cazul in care numarul de jucatori va creste.

6. Care sunt planurile voastre de viitor? Doriti sa va extindeti sau veti continua in acest format cu numarul actual de antrenori si jucatori?

Planurile noastre in acest moment sunt de a creste acest grup atat ca numar de jucatori, cat si din punct de vedere calitativ. Chiar ma uitam pe interviul de anul trecut si conform graficului aveam un avr. stake de 9.24$ si un profit de 2.89$ pe joc, iar acum avem un avr. stake de 13.91$ si un profit de 3.48$ pe joc si speram sa evoluam in continuare. 

Iti multumim frumos pentru discutia purtata si va dorim mult succes si de acum inainte!

Va multumesc si eu pentru invitatie, mult succes si voua!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!