Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Schimbari pentru EPT Monte Carlo: BB Ante, Shot Clock, Re-entry in Main Event

Autor: | 30/03/2018

MonteCarlo Una dintre cele mai frumoase locatii in care EPT a organizat editii de-a lungul timpului este fara indoiala Monte Carlo, Bay Hotel & Resort fiind gazda a 11 din ultimele 13 Grand Final-uri programate pe parcursul unui an calendaristic. Adrian Mateos, Steve O’Dwyer, Gavin Griffin sau Moshin Charania sunt doar cativa din jucatorii care s-au impus in Main Event, confirmand ulterior rezultatele prin alte lovituri in circuit. Si in acest an, Monte Carlo va fi gazda festivalului EPT intre 24 aprilie si 4 mai, iar organizatorii au inserat o serie de modificari pe care vi le prezentam in ceea ce urmeaza. Introducerea BB Ante si a Shot Clock-ului sunt primele doua noutati, ambele avand menirea de a accelera jocul si de a-i oferi o alta dinamica. Dealerii nu vor mai fi nevoiti sa colecteze antele de la fiecare jucator, intrucat mana de mana jucatorul care se afla in Big Blind il va posta pentru toata masa. Acesta va fi implementat in toate evenimentele No Limit Hold’em, inclusiv in Main Event si evident si in Highrollere. De-asemenea, incepand cu ziua 2 de concurs va fi utilizat Shot Clock-ul, jucatorii avand la dispozitie 30 de secunde pentru a lua decizia. Pentru spoturile foarte dificile care necesita timp de gandire suplimentar, toti jucatorii mai au la dispozitie 6 extra-time-uri de cate 30 de secunde fiecare.
O alta schimbare este introducere re-entry-ului pentru Main Event, modificare care vine in sprijinul celor care erau nemultumiti in trecut de faptul ca parcurgeau distante de mii de kilometri pentru a juca freezout-ul si erau eliminati repede, fara posibilitate de reinscriere. Astfel, EPT a introdus un re-entry pe care jucatorii il pot utiliza fie in acelasi flight de start, fie in 1B daca initial optasera pentru inscriere in 1A.
Pe parcursul celor 11 zile de joc vor fi oferite si 6 Platinum Pass-uri dupa cum urmeaza: castigatorului Main Event-ului, a celui care triumfa in €1,100 EPT National Event, doua trageri la sorti care se vor efectua in ziua 2 din Main Event, un alt card intr-un satelit live de €1,650 care se va desfasura pe 1 mai si unui utilizator care va urmari transmisia pe livestream-ul oficial al competitiei, in speta pe platforma Pokerstars.tv . Mult succes tuturor inca de pe acum si cu precadere jucatorilor romani care vor fi prezenti pe Riviera Franceza pentru o noua editie EPT Monte Carlo!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!