Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Schimbari la cash games in reteaua iPoker incepand de astazi

Autor: | 16/06/2014

reteaua ipokerIncepand de astazi, skinurile din reteaua iPoker vor primi actualizari destinate optimizarii experientei jucatorilor de la mesele de cash. Aceste schimbari au si rolul de a imbunatati lichiditatea in retea.

Cea mai importanta schimbare este inlaturarea completa a mizelor mari ( miscare facuta si de bwin.party acum 2 ani ) dar si eliminarea meselor anonime.

Buy-inul maxim la o masa de Texas Holdem va fi de 1000$, in timp ce mesele Shallow si Deep Ante vor fi eliminate.

Pe langa aceste schimbari se va face si o schimbare asupra monedelor disponibile. Astfel, mesele in GBP vor fi eliminate, jucatorii putand alege intre mese deschise in EUR sau USD.

Reteaua iPoker continua astfel masurile luate de tot mai multe camere de poker prin care se incearca imbunatatirea lichiditatii, dar si mentinerea unui ecosistem prietenos pentru noii jucatori.

iPoker este in acest moment pe locul 3 ca trafic. Prin intermediul ofertelor disponibile jucatorilor de pe Holdem.ro puteti juca in reteaua iPoker si sa obtineti peste 65% din rake-ul generat inapoi. Camerele disponibile sunt: Titan Poker , William Hill Poker ( unde jucatorii primesc 10$ Gratis instant ) si Betfair Poker.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!