Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O saptamana de poker la PokerFest Bucuresti!

Autor: | 11/11/2012

Au mai ramas doar cateva ore pana cand va incepe probabil la cel mai mare eveniment din seria PokerFest, de la debutul circuitului de turnee.

De aceasta data, festivalul de poker se intinde toata saptamana si le va oferi iubitorilor jocului de poker evenimente pentru toate buzunarele.

Asadar, daca vrei sa joci poker la cele mai inalte standarde si in cele mai bune conditii din Romania, poti sa intri in joc pentru numai 200EUR in primul side event care este de tip second chance. Ai si o sansa in plus sa ajungi la Main Event, pentru ca de aceasta data, vor fi 3 supersateliti de calificare si stim cu totii ca acesti sateliti trimit cei mai multi jucatori la mesele de la Main Event.

Interesul pentru acest turneu este unul dintre cele mai crescute din partea jucatorilor. Online, s-au calificat deja peste 30 de jucatori si avem si primul jucator din afara Romaniei care a reusit sa se califice online prin satelitii de pe Concord Gaming. Pe PokerStars s-a atins un nou record de calificati. In aceasta seara, la ultimul satelit desfasurat online au participat 74 jucatori si 7 dintre ei vor ajunge la Main Event.

Satelitii live organizati la Queen Casino au avut cea mai mare participare de pana acum, reusindu-se calificarea a nu mai putin de 10 jucatori la un singur satelit. Clubul PokerFest Piatra Neamt, inaugurat cu putin timp in urma, a trimis si el jucatori catre evenimentul de la Bucuresti.

Eforturile, ambitia si determinarea organizatorilor au ridicat pokerul live din Romania de jos si l-au dus la un alt nivel, care cu greu va putea fi atins de altcineva.

Locatia este cea deja cunoscuta, Hotelul Howard Johnson locul unde Duminica vom avea un nou campion care este foarte probabil sa castige si cel mai mare premiu din istoria circuitului.

Succes tuturor participantilor!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!