Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sam Trickett domina British Poker Awards

Autor: | 24/09/2012

Sam Trickett este unul dintre cei mai titrati  jucatori de poker din ultimii ani iar la editia din acest an a British Poker Awards a primit doua premii pentru prestatiile sale din jocul de poker : primul a fost de Best Tournament Player, iar celalalt pentru Best Cash Game Player.

Premiul cel mare al serii, acela de Player of the Year, este un premiu care acordat de catre arbitri si nu de catre fani. Dupa succesul sau din ultimul an (locul #2 la evenimentul de la WSOP Big One for One Drop si de la un loc la masa finala de la Macau High Stakes Challenge), alegerea a fost simpla pentru acei arbitri : Sam Trickett.

Cu aceste premii, Sam Trickett a acumulat in intreaga sa cariera cinci premii British Poker Awards.

In timp ce Moorman a fost impiedicat sa castige Best Tournament si Best Cash Game Player, el a continuat cu seria sa de victorii, dupa ce i s-a atribuit titlul de Best Online Player.

In ceea ce priveste jucatoarele de sex feminin, Liv Boeree a reusit sa o invinga pe detinatoarea precedenta a trofeului pentru Poker Personality of the Year. Vanessa Selbst a fost alesa ca International Player of the Year pentru realizarile sale de la turneele de poker din intreaga lume, in timp ce Kirsty Thompson a primit premiul de Biggest Contribution to Promoting Poker si Best United Kingdom Tournament.

Pentru Best Newcomer, alegerea a fost foarte simpla pentru alegatori. Chris McCorkell, deoarece acesta a fost unul dintre cei mai puternici noi jucatori, dupa ce a luat acasa mai bine de jumatate de milion de dolari din turnee, precum si prima sa bratara la un turneu WSOP (3.000$ NLHE Shootout).

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!