Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sam Trickett castiga un pot de 2.5 mil $ cu ajutorul unui bluff

Autor: | 10/01/2012

Jocurile cash high-stakes de la Macau sunt in desfasurare de cateva saptamani, diferite povestioare de la acele jocuri ajungand si la comunitatea jucatorilor de poker. 

Ultima poveste incredibila vine chiar de la jucatorul din UK Sam Trickett, care a plecat de la masa cu 2.3 milioane $ profit. El s-a asezat la o masa de poker high-stakes, cu blinduri de 1.300$ / 2.600$, unde a facut un bluff foarte indraznet. Mai jos avem descrierea mainii :

Trickett avea in fata 1.9 mil $ si a primit 8h 6h, a facut raise la 13.000$ din buton, si a platit un raise facut de adversarul sau pana la 40.000$. Pe flop a venit Ts-7d-3c, iar adversarul sau a facut check-call la un bet de 60.000$ din partea lui Sam. Pe turn a venit 3h, iar adversarul sau a facut check raise pana la 490.000$ la bet-ul lui Trickett de 140.000$. In final, adversarul sau a batut check pe river dupa ce a venit un J, iar atunci Trickett a pariat 1.310.000$. Acest bluff i-a adus un pot de 2.493.900$.

Sam spune ca el a observat faptul ca adversarul sau era un jucator agresiv, care facea c-bet pe prea multe flopuri, asa ca, atunci cand a batut check pe flop, a vrut sa il arunce cu un bet. Cand a primit call, atunci Sam si-a zis ca poate a prins un 7 sau poate are pereche de 88 la mana, sau A high, iar cand a venit 3 pe turn, atunci s-a decis sa isi blufeze adversarul. Cand a primit check-raise pe turn in schimb, a zis ca este sigur ca adversarul il blufeaza, asa ca a dat doar call. Era destul de sigur ca pe river nu mai incearca sa blufeze, asa ca a decis sa se puna all-in.

Dupa ce s-a terminat mana, Sam spune ca acesta a fost cel mai mare bluff pe care l-a facut in cariera sa de jucator de poker, si nu crede ca va repeta acest lucru.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!